· · Komentari: 0
PRSTEN

Muž je prevario sa dadiljom, pa se ona verila sedmi put (FOTO)

Keti Prajs se verila sedmi put! Izabranik njenog srca je prodavac automobila Karl Vuds.

1618986092_KetiPrajs.PNG
Foto: Instagram/ screenshot katieprice

- Rekla sam da! Objavila je presrećna Keti Prajs (42) na instagramu i najavila je da je kompletnu priču prodala jednom britanskom magazinu.

Pročitajte još: Ćerka Toma Kruza napunila 15, a rođendan proslavila bez oca i na neočekivan način (FOTO)

Nekadašnja britanska rijaliti zvezda i glamurozni model je najavila da se ponovo udaje. Sedmi izabranik njenog srca je Karl Vuds koji ima 31. godinu i prodavac je automobila.

Keti je ponosno pokazala verenički prsten,a njen prijatelj je za britanske medije objavio da je ludo zaljubljena u Karla i spremna je za sledeći korak.

Međutim, Keti Prajs je bogata, pa je najveći predbračni problem - novac.

- Ovu vest je emitovala tek kada je od jednog britanskog časopisa dobila novac. Naime, kada je novac legao u banci Keti je tek onda objavila vest - ističe njen prijatelj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Keti je pravi romantičar i ubeđena je da je Karl njena prava i poslednja ljubav.

Pročitajte još: Ana Ivanović u popularnom letnjem modelu HALJINE: Pljušte komentari, teniserka LEPŠA NEGO IKAD (FOTO)

Keti se nedavno razvela od trećeg suprug bivšeg stripera Kirijna Hajlera (24), a to je prošlog meseca i javno objavila. Oni su bili pet godina u braku, venčali su se 2018. godine, a Kirijan ju je varao sa dadiljom.

Keti je pre Kirijana bila udata za Pitera Andrea (48) sa kojim je dobila sina i ćerku. Pre toga je bila udata za MMA borca Aleksa Rida (45). Prvi put je bila verena 1997. godine za gladijatora Vorena Furmana (48).

Imaćemo dece, rekla je Keti koja ima petoro.

Bila je, takođe, verena i za argentinskog modela Leandra Penja (35) punih osam meseci, kao i za fitnes trenera Kris Bojsona (31).

Pročitajte još: Nove informacije o seriji Seks i grad: Čeka nas novi lik

Ovog puta Keti misli da je Karl poslednja ljubav njenog života. NJih dvoje se poznaju godinama, a zbližili su se tokom izolacije. U decembru je Keti rekla:

- Venčaćemo se i imaćemo decu! Tako je divno biti sa mušakrcem koji ne želi da bude poznat - rekla je Keti, majka petoro dece.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.