· · Коментари: 0
СТРАШНО

Муж Тање Савић не бира средства: "Затварала је дечаке у собу, сина је ујела за образ"

Муж Тање Савић, Душан Јованчевић наставља са оптужбама на рачун супруге

1627562255_tanja-savic.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ тањасавиц

Док певачица Тања Савић одмара са синовима на мору, њен још увек законити муж Душан Јованчевић изнео је нове оптужбе на њен рачун.

Прочитајте још: Данијела Вранић се жестоко избламирала: Сахранила саму себе шаљивим описом (ФОТО)

 Деци сам купио нови "ајфон" да ме контактирају када желе и да бисмо остали у контакту са осталом породицом и пријатељима из Аустралије. Када је Тања видела телефон, избрисала је све податке, угасила га и одузела га од деце. Последњи пут када смо се чули нису ништа посебно рекли, не могу слободно да причају од ње, јер посматра наше разговоре, уцењује их и диригује како да ми одговоре. Сваки наш разговор снима, не знам зашто то ради, постала је кварна и подмукла особа, не препознајем је - рекао је Душан за "Објектив" и додао:

"Децу је затварала у собу"

- Тања пред децом говори свашта о мени, назива ме ружним именима, говори да сам коњ, будала и слично. Онда ме деца бране, јер им је жао, па њој говоре такве ствари. Можда је код ње у кући било нормално да мајка тако понижава оца, у мојој породици мајка је поштовала оца, и обрнуто.

- Када су били мали, затворила их је у собу, били су у мраку, вриштали су и плакали, а Тања им није дала да изађу, држала је браву. Када сам чуо вриску, скочио сам са фотеље и отишао горе да видим о чему се ради. Није ми било добро, рекао сам јој да то никада више не ради. Док смо живели у Аустралији, 2017. године ујела је Ђорђа за образ, сутрадан када је отишао у школу, учитељица је видела модрицу и пријавила. Касније тог дана полиција се створила на вратима и морали смо да дајемо изјаву. Срамота ме је да причам шта сам све доживео поред ње - рекао је Јованчевић.

Душан је рекао и да му је жао што се разводи од Тање

- Мени је стало и жао ми је због деце. Нема шта не бих учинио за наше дечаке, нисам се женио и стварао породицу да бих се разводио, али нажалост, нисам имао среће у браку. Тања је наивна и поводљива. Не кривим је, кривим особе које имају корист од ње, па јој соле памет. Био сам проблем, свима сам сметао, мислим на њену породицу. Нису могли да прихвате да ме Тања воли и да ми имамо нашу породицу, обавезе и планове, а да они нису били део тога. Када сам је оженио и одвео је из њене породичне куће, нисам им само одвео ћерку или сестру, већ сам однео и финансије из куће. Тешко да могу да је вратим, они је сада имају тамо где њима одговара - рекао је Душан, те одговорио на Тањине оптужбе да су синови са њим у Аустралији време проводили уз телефон и играјући игрице.

Прочитајте још: Разочарао је жене широм света признањем да је ГЕЈ, а сада је звезди серије "Бекство из затвора" УСТАНОВЉЕН АУТИЗАМ

 

- Деца су код мене ишла у школу, а после школе су сваког дана имали активности: пливање, фудбал, кик-бокс. Свака јој част ако је могла да види толико далеко из Србије до Аустралије и да зна шта деца раде свакодневно - наводи Душан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.