· · Komentari: 0
STRAŠNO

Muž Tanje Savić ne bira sredstva: "Zatvarala je dečake u sobu, sina je ujela za obraz"

Muž Tanje Savić, Dušan Jovančević nastavlja sa optužbama na račun supruge

1627562255_tanja-savic.jpg
Foto: Instagram printscreen/ tanjasavic

Dok pevačica Tanja Savić odmara sa sinovima na moru, njen još uvek zakoniti muž Dušan Jovančević izneo je nove optužbe na njen račun.

Pročitajte još: Danijela Vranić se žestoko izblamirala: Sahranila samu sebe šaljivim opisom (FOTO)

 Deci sam kupio novi "ajfon" da me kontaktiraju kada žele i da bismo ostali u kontaktu sa ostalom porodicom i prijateljima iz Australije. Kada je Tanja videla telefon, izbrisala je sve podatke, ugasila ga i oduzela ga od dece. Poslednji put kada smo se čuli nisu ništa posebno rekli, ne mogu slobodno da pričaju od nje, jer posmatra naše razgovore, ucenjuje ih i diriguje kako da mi odgovore. Svaki naš razgovor snima, ne znam zašto to radi, postala je kvarna i podmukla osoba, ne prepoznajem je - rekao je Dušan za "Objektiv" i dodao:

"Decu je zatvarala u sobu"

- Tanja pred decom govori svašta o meni, naziva me ružnim imenima, govori da sam konj, budala i slično. Onda me deca brane, jer im je žao, pa njoj govore takve stvari. Možda je kod nje u kući bilo normalno da majka tako ponižava oca, u mojoj porodici majka je poštovala oca, i obrnuto.

- Kada su bili mali, zatvorila ih je u sobu, bili su u mraku, vrištali su i plakali, a Tanja im nije dala da izađu, držala je bravu. Kada sam čuo vrisku, skočio sam sa fotelje i otišao gore da vidim o čemu se radi. Nije mi bilo dobro, rekao sam joj da to nikada više ne radi. Dok smo živeli u Australiji, 2017. godine ujela je Đorđa za obraz, sutradan kada je otišao u školu, učiteljica je videla modricu i prijavila. Kasnije tog dana policija se stvorila na vratima i morali smo da dajemo izjavu. Sramota me je da pričam šta sam sve doživeo pored nje - rekao je Jovančević.

Dušan je rekao i da mu je žao što se razvodi od Tanje

- Meni je stalo i žao mi je zbog dece. Nema šta ne bih učinio za naše dečake, nisam se ženio i stvarao porodicu da bih se razvodio, ali nažalost, nisam imao sreće u braku. Tanja je naivna i povodljiva. Ne krivim je, krivim osobe koje imaju korist od nje, pa joj sole pamet. Bio sam problem, svima sam smetao, mislim na njenu porodicu. Nisu mogli da prihvate da me Tanja voli i da mi imamo našu porodicu, obaveze i planove, a da oni nisu bili deo toga. Kada sam je oženio i odveo je iz njene porodične kuće, nisam im samo odveo ćerku ili sestru, već sam odneo i finansije iz kuće. Teško da mogu da je vratim, oni je sada imaju tamo gde njima odgovara - rekao je Dušan, te odgovorio na Tanjine optužbe da su sinovi sa njim u Australiji vreme provodili uz telefon i igrajući igrice.

Pročitajte još: Razočarao je žene širom sveta priznanjem da je GEJ, a sada je zvezdi serije "Bekstvo iz zatvora" USTANOVLJEN AUTIZAM

 

- Deca su kod mene išla u školu, a posle škole su svakog dana imali aktivnosti: plivanje, fudbal, kik-boks. Svaka joj čast ako je mogla da vidi toliko daleko iz Srbije do Australije i da zna šta deca rade svakodnevno - navodi Dušan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.