· · Коментари: 0
ШОК

Муж Тање Савић не престаје да шокира изјавама: "Деца је не подносе, тужни су и несрећни"

Певачица Тања Савић, након дуге борбе за старатељство над синовима добила је битку и недавно са њима дошла из Аустралије у Србију.

1625575431_tanja.jpg
Фото: Атаимагес

Дечаци су наставили живот са мамом у Смедереву, а домаћи медији су објавили шокантне преписке њених синова са својим оцем Душаном Јованчевићем који је остао у Аустралији без њих.

Прочитајте још: МАЛО КО ЗНА да је Петар Сругар био у вези са ВОДИТЕЉКОМ ПАРОВА! "Били смо заједно око две и по године"

- Забранила је деци да ми се јављају. Нов телефон сам деци купио за Србију да ме зову кад год желе, а она им угасила и забранила да ми се јаве. Имам поруке од пре, деца се жале на њу како не да да ме зову. Тужни су и несрећни поред ње - тврди Душан Јованчевић, преноси Пинк.рс.

Тања Савић је наводно забранила деци да се чују са оцем

- Не памтим кад смо се чули. Не могу да дођем до њих уопште. Не знам где да се пријавим за помоћ. Ако неко жели да помогне за овај мој случај? Не дозвољава да ме деца контактирају. Деца ме траже, плачу кад смо се последњи пут чули. Браним им да плачу, кажем ако плачете прекинућу вам везу. Малтретирају децу, мора неко да их пријави - додаје Тањин бивши супруг Душан, који је остао у Аустралији.

Наиме,  како се наводи Пинк је дошао у посед наводних порука дечака који су, судећи по преписци са оцем, наводно незадовољни животом у Србији.

- Тата помози ми, она жели да зна шта говорим, тако сма љут - пише наводно Тањин син свом оцу.

- Баш сам био љут, мама ме је ударила. Тата, не могу да живим овде, не свиђа ми се град и досадно ми је. Сад ме је казнила и одузела ми иПад. Мрзим свој живот. Не могу да издржим, скочио бих са балкона, нећу то урадити, али се тако осећам. Једем на силу јер сам јако тужан - додаје наводно Тањин син кроз поруке свом оцу, преноси горепоменути портал.

- Мрзим је, она је најгора мама на свету. Не могу да зивим без тебе, тата - пише наводно Тањин син.

 Мама каже ''Тата је будала, пусти га''. То ме тако изнервира и растужи.

- Штитићу вас као и увек. Мораш ме бранити и не смеш дозволити да било ко каже нешто лоше о мени - одговара Душан сину.

- Рекао сам им да ућуте. Ок, тата, могу ли те позвати сад - одговара наводно дечак.

- Не могу да живим без тебе тата. Никад толико нисам плакао у животу. Јако сам тужан.

- Јако сма љут, много се нервирам и не могу да се контролишем. Мука ми је од ње, снима ме. Лоши људи су око мене, плачем нон-стоп - пише наводно певачицин син.

- Ти си најбољи тата на свету. Стално замишљам како живим са тобом, био сма веома забринут кад нисмо имали интернет и нисмо могли да се чујемо са тобом. Волим те!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.