· · Komentari: 0

MALO KO ZNA da je Petar Srugar bio u vezi sa VODITELJKOM PAROVA! "Bili smo zajedno oko dve i po godine"

Glumac Petar Strugar nedavno je postao po drugi put otac malog dečaka kojem je dao ime Ivo

1625552264_petar-strugar.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Kada je njegov ljubavni život u pitanju zna se da je on bio u vezi sa pevačicom Milicom Todorović, ali malo ko zna da je on svojevremeno imao i romansu sa voditeljkom jutarnjeg programa na "Happy" televiziji Anđelom Lakićević.

Naime, Anđela Lakićević je pre nekoliko godina otkrila da su Petar i ona zajedno studirali, ali i zabavljali se u tom periodu.

- Petar i ja se znamo jer smo studirali zajedno i ista smo klasa - istakla je tada voditeljka koja je studirala glumu na Cetinju i dodala:

- Ako baš želiš da znaš, Petar i ja smo bili momak i devojka dve i po godine dok smo studirali - rekla je Anđela.

NJihova veza nije potrajala duže jer se Petar zbog rada na ulozi za film "Montevideo" preselio u Beograd.

Inače, Anđelu je publika prvo upoznala kao učesnicu rijaliti programa "Parovi", a zatim i kao voditeljku tog istog šou programa. Nakon što je Jovana Jeremić dala otkaz na televiziji "Happy", Anđela je došla na njeno mesto i ona sada vodi jutarnji na Hepiju.

                             Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.