Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НАЧУЛА САМ ДОК САМ СЕ ШУЊАЛА КРОЗ КУЋУ": Цеца открила када Богдана и Вељко планирају четврто дете

Светлана Цеца Ражнатовић је недавно добила и трећег унука, а открила је и када њен син и снајка планирају још једно дете

1716200448_Foto-Ataiamges.rs-Printscreen-Insatgram-bogdanaraznatoviiic.jpg
Фото: Атаиамгес.рс, Принтсцреен/ Инсатграм - богданаразнатовиииц
Oglas

Светлана Цеца Ражнатовић 18. маја одржала је спектакуларан концерт у Хали спортова у Младеновцу пред многобројном публиком, која је нестрпљиво чекала да ужива у ванвременским хитовима.

Концерт је имала после великог славља, када јој се родио трећи унук, она је открила како је све издржала на ногама.

- То су све лепи разлози за славље, и даће Бог да их имамо још више, као и да се дружимо, славимо и веселимо уз музику, то је смисао живота. Ова недеља ми је пословно била баш напорна. Радила сам са кандидатима, ближи се полуфинале, још мало и финале, бројимо ситно и дотерујемо све те кандидате. Сваки ментор навија за свој тим што је и природно. Биће ми напоран темпо, а од 23. маја ћу имати три дана слободно - рекла је Ражнатовићка, па споменула Богдану и открила колико је срећна због принове.

- Сви су пресрећни, још се привикавамо на новог члана породице, гледамо га како спава, једе, као и свака беба - усхићено је рекла фолк звезда.

Маја Беровић и Вики Миљковић су биле гошће у њеном дому поводом рођење Цециног трећег унука, те су се латиле микрофона.

- Маја је супер лик, друг и лаф. За Вики не морам да причам, ми се познајемо од малих ногу. Још неколико колега је требало да буде ту, али су били на одмору, неки на наступима. Али како је кренуло, сад ће и четврто, па ћемо се брзо окупити. (смех) Шалим се, требало би да направи паузу заиста и мислим да планирају подужу, начула сам док сам се шуњала кроз кућу - закључила је Цеца Ражнатовић.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas