Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нада Топчагић о НАЈТРАУМАТИЧНИЈОЈ ситуацији у животу: Замало изгубила СИНА, а помоћ коју јој је понудила Марија Шерифовић никада неће заборавити

Певачици је и даље тешко када прича о томе

1671012154_Foto-Ataimages.rs-Nada-Topcagic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Нада Топчагић никада неће заборавити како умало није остала без сина јединца Мирослава Микице Ђорђевића када је имао ужасну незгоду током одмора на планини Јахорина, где су му се лекари борили за живот, а помоћ Марије Шерифовић била је кључна.

Наиме, Микица је 2010. једва остао жив после тешких телесних повреда на скијању на Јахорини, где су се лекари борили да му спасу десну ногу. Двадесет минута након несреће лежао је повређен на снегу, а тек онда је стигла служба за спасавање. Нада нерадо прича о овоме.

"Јао, шта да кажем, не дај боже ником оно што сам ја доживела. Ево, сва се и данас најежим и сузе ми крену када само помислим да сам мог Микицу могла да изгубим. Страшно је гледати да губиш дете, а да си немоћан. Страшно је када знаш да је твом детету стало срце, да је искрварио и да не знаш да ли ћеш га ујутру видети живог. Не знам како сам остала нормална и како сам успела да то преживим. Да ли ми верујете да бих се моментално убила да ми је син искрварио и умро?Не бих чекала ни минута више, одмах бих себи пресудила. То је било у мојој глави, ако нема Микице, неће бити ни мене. Али, ето, бог нас је погледао и хвала му вечно на томе. Мој син је сада жив и здрав, леп као лутка, љуби га мајка. Дан кад се пробудио из коме славимо као његов други рођендан. Ове године биће тачно десет година од тога. Страшно, али као што кажем, бог је свемоћан и помогао нам је и дао Микици дивну децу, моје унучиће, које волим највише на свету", рекла је Нада, па се присетила како су доктори њеног сина чак два пута враћали у живот:

"Доктор Славко Ждрале, са још двојицом колега др Миром Стојановићем и др Вјераном Саратлићем спасили су живот мом Мирославу. Њих тројица су га два пута враћали у живот из клиничке смрти. Син ми је скоро сасвим искрварио, срце му је стало, па су му нон-стоп додавали нове јединице крви. Постојала је опција да му исеку десну ногу, али је др Ждрале одлучио да то не ураде, већ да покушају да споје нерве, што су на крају и учинили. Шта више да вам кажем, ти доктори су моји хероји, волим их ко бога што су ми сина спасли. Не волим о тој Јахорини да причам, али ће ми она бити урезана у главу док сам жива".

Прочитајте још: Лепа Брена открила ПОРОДИЧНЕ ТАЈНЕ: Признала да често плаче и шта јој највише недостаје (ФОТО)

Нада је након несреће открила да је Марија Шерифовић спасла живот њеном сину Микици.

"Марији ћу бити захвална док сам жива! Да није било ње, ко зна шта би било са Микицом. Сви су ме звали и нудили ми помоћ, Маринко Роквић, Снежана Ђуришић, Гоца Божиновска, али Марија Шерифовић се понудила да пошаље хеликоптер јер су полиција и војска затајили. Кад се само сетим како сам певала и давала прилоге полицији и војсци, па да ми тако врате. Зато Марији хвала на том гесту. Микијево стање данима је било непромењено. Неколико недеља није осећао стопало. Не дао бог никоме оно што сам тада преживела. Нисам јела ни спавала. Нисам знала за себе. Живот ми се у секунди претворио у пакао", каже Нада о колегама које су јој помогле када је њеном сину висио живот о концу.

Микица се у међувремену оженио и добио двоје деце, ћеркицу Марију и сина Марка, на које је бака веома поносна.

"Моји унучићи су златни. Не што су моји, него заиста дивна и културна деца. Микица је много добар отац и веома сам поносна на њега", рекла је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas