Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈНОВИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О МАДОНИ: Била је у критичном стању те су њени сарадници, пријатељи и породица били и те како забринути за њу

Поп-икона је ретко када имала озбиљнијих здравствених проблема, бар за јавност

1688541955_71216_profimedia-0785974906_ig.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Откривени су нови детаљи о здравственом стању поп иконе Мадоне након што је недавно завршила у болници због бактеријске инфекције.

Наиме, њена деценијска веома блиска пријатељица, Рози О'Донел, открила је на друштвеној мрежи Инстаграм како тече њен опоравак.

- Добро је и опоравља се код куће. Веома је јака - написала је Рози, одговарајући својим фановима на поменутој мрежи.

Подсетимо, поп дива Мадона, недавно је хитно хоспитализована, након чега је завршила на интезивној нези.

Мадона је била у критичном стању те су њени сарадници, пријатељи и породица били и те како забринути за њу. 

Она је пронађена код своје куће у Њујорку, у суботу 24.06, и то без свести, након чега је хитно пребачена у болницу.

Певачица је интубирана током ноћи, а њена најстарија ћерка Лурдес (26) све време је била у болници, уз мајку.

Колико су њени сарадници били забринути за њу говори и чињеница да је био одржан и хитан састанак. 

- Једноставна чињеница је да нико у овом тренутку није знао како ц́е се све завршити. Мадона је била веома болесна и у таквим ситуацијама увек постоји страх од најгорег - навео је извор тада за "Дејли мејл" и додао:

- Чињеница да је неко на интензивној нези је застрашујуц́е. Њени људи из тима морали су да буду фер према фановима, а како се турнеја све више приближавала, донели су одлуку да одложе прилично одмах, тако да су планови покренути.

Како даље наводило у поменутом тексту, чак иако се певачица опорави неће моћи да "ускочи" у распоред, јер нико не жели да ставља такву врсту притиска на њу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas