Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Највећа ОТКРИЋА ''РЕЗЕРВНОГ'' : Принц Хари у својим мемоарима говори о свему што смо очекивали да сазнамо, али и ОНОМЕ О ЧЕМУ НИСМО

Да ли је ипак претерао са изношењем прљавог веша?

1673516622_Profimedia-naslovna-hari-i-porodica.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Мемоар о коме се толико причало последњих дана, коначно се појавио на полицама. У књизи се налази доста ексклузивних открића из живота принца Харија, а укључују признање да је користио кокаин, тренутак када је сазнао да му је мајка преминула, као и сукоб између Кејт и Меган. Детаљи који су такође узбуркали јавност су и наводно исмејавање његовог менталног здравља од стране принца Вилијама, као и сведочење првом нападу панике. Говоркања да Чарлс није његов биолошки отац, оптужба да су га заправо Кејт и Вилијам наговорили да носи костим нациста, и још много много тога.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Принц Хари о гласинама да краљ Чарлс није његов отац: "Тата је волео да прича приче, а ово је била једна од његових најбољи"

Надимци

Птинц Хари у књизи користи надимке. Наводно, Хари свог старијег брата зове Вили, док Вилијам њега- Харолд.

Показивање емоција

'' Отац ме није загрлио. Није био добар у показивању емоција у нормалним околностима, како би био добар у таквој кризној ситуацији? Принц Хари је поделио за Паге сиx, и додао: '' Његова рука јесте једном пала на моје колено и рекао је - биће све ОК. То је било пуно за њега. Очински, уливало је наду, љубазност. И веома неистинито.''

Вожња тунелом где му је мајка погинула

Хари у књизи открива да је једном приликом замолио свог возача да га одвезе кроз Понт дел Алма, тунел у ком је Дајана погинула, тачном брзином којом је ишао ауто његове мајке. Он наводи да је ово била једна од његових лошијих идеја.

''Рекао сам себи да желим завршницу, али је заправо нисам добио. Уместо тога, то је била ноћ када су све сумње нестале. Она је мртва, помислио сам. Боже мој она је заиста отишла заувек'', написао је.

Фото: Профимедиа

Шта им је отац рекао на сахрани принца Филипа

Хари тврди да им је током сахране, отац рекао гледајући у ''њихова зајапурена лица'': '' Молим вас, момци. Немојте ми направити последње године живота мизеријом''.

Прочитајте још: Принц Хари дотакао се и односа Кејт Мидлтон и Меган Маркл: У мемоарима није поштедео ни снају

Тајни састанак са братом

Како се у књизи наводи, принчеви су имали тајни састанак са оцем. Током ког, Хари говори Вилијаму:

'' Мој драги брате, мој архинепријатељу, како смо дошли довде? Осетио сам огромни премор. Желео сам да идем кући., и додао ''Вили, ово је требало да буде нађа кућа. Требало је да проведемо остатак живота овде''. На шта је принц Вилијам одговорио : '' Ти си отишао Харолде'', и добио одговор од брата '' Да, а ти знаш и зашто''.

На ову тврдњу, и његов брат и отац су својим изразима лица одговорили да ипак не знају.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

                                   Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas