· · Komentari: 0

Najveća OTKRIĆA ''REZERVNOG'' : Princ Hari u svojim memoarima govori o svemu što smo očekivali da saznamo, ali i ONOME O ČEMU NISMO

Da li je ipak preterao sa iznošenjem prljavog veša?

1673516622_Profimedia-naslovna-hari-i-porodica.jpg
Photo: Profimedia

Memoar o kome se toliko pričalo poslednjih dana, konačno se pojavio na policama. U knjizi se nalazi dosta ekskluzivnih otkrića iz života princa Harija, a uključuju priznanje da je koristio kokain, trenutak kada je saznao da mu je majka preminula, kao i sukob između Kejt i Megan. Detalji koji su takođe uzburkali javnost su i navodno ismejavanje njegovog mentalnog zdravlja od strane princa Vilijama, kao i svedočenje prvom napadu panike. Govorkanja da Čarls nije njegov biološki otac, optužba da su ga zapravo Kejt i Vilijam nagovorili da nosi kostim nacista, i još mnogo mnogo toga.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: Princ Hari o glasinama da kralj Čarls nije njegov otac: "Tata je voleo da priča priče, a ovo je bila jedna od njegovih najbolji"

Nadimci

Ptinc Hari u knjizi koristi nadimke. Navodno, Hari svog starijeg brata zove Vili, dok Vilijam njega- Harold.

Pokazivanje emocija

'' Otac me nije zagrlio. Nije bio dobar u pokazivanju emocija u normalnim okolnostima, kako bi bio dobar u takvoj kriznoj situaciji? Princ Hari je podelio za Page six, i dodao: '' Njegova ruka jeste jednom pala na moje koleno i rekao je - biće sve OK. To je bilo puno za njega. Očinski, ulivalo je nadu, ljubaznost. I veoma neistinito.''

Vožnja tunelom gde mu je majka poginula

Hari u knjizi otkriva da je jednom prilikom zamolio svog vozača da ga odveze kroz Pont del Alma, tunel u kom je Dajana poginula, tačnom brzinom kojom je išao auto njegove majke. On navodi da je ovo bila jedna od njegovih lošijih ideja.

''Rekao sam sebi da želim završnicu, ali je zapravo nisam dobio. Umesto toga, to je bila noć kada su sve sumnje nestale. Ona je mrtva, pomislio sam. Bože moj ona je zaista otišla zauvek'', napisao je.

Foto: Profimedia

Šta im je otac rekao na sahrani princa Filipa

Hari tvrdi da im je tokom sahrane, otac rekao gledajući u ''njihova zajapurena lica'': '' Molim vas, momci. Nemojte mi napraviti poslednje godine života mizerijom''.

Pročitajte još: Princ Hari dotakao se i odnosa Kejt Midlton i Megan Markl: U memoarima nije poštedeo ni snaju

Tajni sastanak sa bratom

Kako se u knjizi navodi, prinčevi su imali tajni sastanak sa ocem. Tokom kog, Hari govori Vilijamu:

'' Moj dragi brate, moj arhineprijatelju, kako smo došli dovde? Osetio sam ogromni premor. Želeo sam da idem kući., i dodao ''Vili, ovo je trebalo da bude nađa kuća. Trebalo je da provedemo ostatak života ovde''. Na šta je princ Vilijam odgovorio : '' Ti si otišao Harolde'', i dobio odgovor od brata '' Da, a ti znaš i zašto''.

Na ovu tvrdnju, i njegov brat i otac su svojim izrazima lica odgovorili da ipak ne znaju.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

                                   Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.