Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Највеће звезде заблиставе на Канском фестивалу: Зендаја прошетала у елегантној и изазовној комбинацији, Пријанка Чопра у креацији инспирисаној њеним индијским пореклом (ФОТО)

Како Вам се допадају одевне комбинације које су прошетале неке од најлепших жена?

1684318925_profimedia-0776372142.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Док су синоћ холивудске и европске звезде дефиловалие црвеним тепихом Канског фестивала, истовремено се у Венецији одиграо подједнако гламурозан спектакл. Овај италијански град био је домаћин престижне Булгари журке, на једном месту окупивши три најбоље обучене даме Холивуда. Наиме, на прославу су стигле и Ен Хатавеј, Пријанка Чопра и Зендаја као амбасадори ове познате модне куће.

Ове три славне даме су већ дуго заштитно лице бренда Булгари, те редовно носе њихов скупоцени накит, а челници модне куће су заиста направили савршен избор дама! Све три важе за неке од најбоље обучених жена света, а Зендаја и Пријанка Чопра су и званично добиле те титуле - лепа Индијка 2019, а 26-годишња глумица 2021. године.

Зендаја је синоћ дефинитивно украла шоу показавши нам да гламур сталог Холивуда нема конкуренцију, те да је класика често најбољи могући избор.

Млада глумица изабрала је невероватну елегантну, софистицирану тоалету од црног плиша са потписом британског дизајнера високе моде Ричарда Квина. Реч је о предивној креацији која прати линију тела до колена, а потом лепрша у А форми од колена до пода. Такође, красе је гола рамена и диван, деколтирани изрез који је у истовреме декси и заводљив, а ипак не вулгаран.

Фото: Профимедиа

Зендаја је издање заокружила ефектним накитом од белог злата и дијаманата - огрлицом са привеском змије и дискретним, али папрено скупим минђушама. Такође, шминкери и фризери су одрадили одличан посао и истакли њену нежну, нетипичну лепоту.

И Пријанка и Ен су биле на висини задатка


Фото: Профимедиа

На журку је стигла и Пријанка Чопра у креацији која је јасно инспирисана њеним индијским пореклом и културним наслеђем. Она је изабрала дводелни, раскошни комплет у прелепој боји малине, сачињен од дугачке сукње са наборима, те украсном шналом у облику цвета од сребрних и црних циркона и кратко сечене, деколтиране блузе. Лепа 40-годишњакиња је све заокружила црним, сатенским ципелама са платформом и Булгари огрлицом од дргаог камења у различитим бојама.

На догађај је стигла и глумица Ен Хатавеј, такође у врло интересенатном и атрактивном издању које је истакло њену витку линију. Она је изабрала полупрозирну, асиметричну тоалету на којој се "поигравају" сребрна и златна тканина, а употпунила ју је сребрним сандалама са високом потпетицом и упадљивом огрлицом са пинк драгим камењем.

Фото: Профимедиа

Шта ви кажете - која од ове три даме је била најбоље обучена?

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas