Oglas
· · Komentari: 0

Najveće zvezde zablistave na Kanskom festivalu: Zendaja prošetala u elegantnoj i izazovnoj kombinaciji, Prijanka Čopra u kreaciji inspirisanoj njenim indijskim poreklom (FOTO)

Kako Vam se dopadaju odevne kombinacije koje su prošetale neke od najlepših žena?

1684318925_profimedia-0776372142.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dok su sinoć holivudske i evropske zvezde defilovalie crvenim tepihom Kanskog festivala, istovremeno se u Veneciji odigrao podjednako glamurozan spektakl. Ovaj italijanski grad bio je domaćin prestižne Bulgari žurke, na jednom mestu okupivši tri najbolje obučene dame Holivuda. Naime, na proslavu su stigle i En Hatavej, Prijanka Čopra i Zendaja kao ambasadori ove poznate modne kuće.

Ove tri slavne dame su već dugo zaštitno lice brenda Bulgari, te redovno nose njihov skupoceni nakit, a čelnici modne kuće su zaista napravili savršen izbor dama! Sve tri važe za neke od najbolje obučenih žena sveta, a Zendaja i Prijanka Čopra su i zvanično dobile te titule - lepa Indijka 2019, a 26-godišnja glumica 2021. godine.

Zendaja je sinoć definitivno ukrala šou pokazavši nam da glamur stalog Holivuda nema konkurenciju, te da je klasika često najbolji mogući izbor.

Mlada glumica izabrala je neverovatnu elegantnu, sofisticiranu toaletu od crnog pliša sa potpisom britanskog dizajnera visoke mode Ričarda Kvina. Reč je o predivnoj kreaciji koja prati liniju tela do kolena, a potom leprša u A formi od kolena do poda. Takođe, krase je gola ramena i divan, dekoltirani izrez koji je u istovreme deksi i zavodljiv, a ipak ne vulgaran.

Foto: Profimedia

Zendaja je izdanje zaokružila efektnim nakitom od belog zlata i dijamanata - ogrlicom sa priveskom zmije i diskretnim, ali papreno skupim minđušama. Takođe, šminkeri i frizeri su odradili odličan posao i istakli njenu nežnu, netipičnu lepotu.

I Prijanka i En su bile na visini zadatka


Foto: Profimedia

Na žurku je stigla i Prijanka Čopra u kreaciji koja je jasno inspirisana njenim indijskim poreklom i kulturnim nasleđem. Ona je izabrala dvodelni, raskošni komplet u prelepoj boji maline, sačinjen od dugačke suknje sa naborima, te ukrasnom šnalom u obliku cveta od srebrnih i crnih cirkona i kratko sečene, dekoltirane bluze. Lepa 40-godišnjakinja je sve zaokružila crnim, satenskim cipelama sa platformom i Bulgari ogrlicom od drgaog kamenja u različitim bojama.

Na događaj je stigla i glumica En Hatavej, takođe u vrlo interesenatnom i atraktivnom izdanju koje je istaklo njenu vitku liniju. Ona je izabrala poluprozirnu, asimetričnu toaletu na kojoj se "poigravaju" srebrna i zlatna tkanina, a upotpunila ju je srebrnim sandalama sa visokom potpeticom i upadljivom ogrlicom sa pink dragim kamenjem.

Foto: Profimedia

Šta vi kažete - koja od ove tri dame je bila najbolje obučena?

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas