Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Највећи ЗАВОДНИК Холивуда одлучио како ће да оконча живот: Одлуку је донео после СМРТИ супруге

Један од најлепших и најпопуларнији глумаца је спремио све за крај свог живота

1712667179_Foto-Profimedia-Alen-Delon.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Антони Делон, син легендарног глумца Алена Делона, испричао је у једном интервјуу да је његов отац одлучио, да када дође тренутак, оконча свој живот у швајцарској клиници специјализованој за еутаназију.

Говорећи за РТЛ радио, Антони је рекао да је отац од њега тражио подршку у том процесу и да буде уз њега у последњим тренуцима живота.

Он је навео да је одлука глумца проистекла из тешког искуства које је имао у последњим месецима живота његове супруге и Антонијеве мајке Натали Делон, која је умрла од рака панкреаса у јануару прошле године.

Иако је и она желела еутаназију, смрт је била бржа.

- Моја мајка је желела да умре исто као што је живела - по својим правилима. Срећом, нисмо прибегли тој процедури. Кажем срећом, јер је све било спремно - испричао је Антони, додавши да у Француској закон не дозвољава асистирано самоубиство.

- Тачно је да би нам било тешко да је држимо за руку и видимо да тако одлази. Не кажем да је последња ноћ била лака, али отишла је мирно. Мој отац био је дубоко дирнут тиме - испричао је Антони.

Ален Делон (86) објавио је да се пензионише 2017. године. Две године касније имао је двоструки мождани удар, али се постепено опорављао и сада може да се креће уз помоћ штапа.

- Старење је грозно. Ништа не можете да урадите по том питању. Изгубите лик, изгубите вид, устанете, а зглобови вас боле. Уопште није шала - рекао је глумац једном приликом.

Он је више пута говорио у прилог еутаназији.

- Еутаназија је најлогичнија и најприроднија ствар. Од неких година, у неком тренутку имамо право да напустимо овај свет тихо и мирно - рекао је у интервјуу за једну швајцарску телевизију.

Легенда француске и европске кинематографије, глумио је у готово 80 филмова у својој каријери дугој готово пола века. 

Међу филмовима у којима је остварио запажене улоге су "Роко и његова браћа", "У зениту сунца", "Самурај" и многа друга остварења.

(еуронеwс.рс)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas