Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Највише ме је блам од тате": Ћерка Хариса Џиновића открила због чега се стиди од популарног певача

Ђина Џиновић испричала је поједине детаље из живота у које јавност није била упућена

1621341234_haris.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Ћерка најпопуларнијег певача у бившој Југославији, Хариса Џиновића, активна је на друштвеној мрежи Тик Ток и Инстрагаму, где је прати велики број људи људи. Иако јој Инстаграм служи за објављивање фотографија, Тик Ток користи, како би са својим вршњацима, поделила и поједина искуства.

Прочитајте још: Он је имао 24, а она 42 године! Један од НАЈПОЖЕЉНИЈИХ младих глумаца је био у вези са 18 година СТАРИЈОМ КОЛЕГИНИЦОМ! (ФОТО)

- На Тик Току радим и све и ништа. Правим неке влогове, јако сам активна када су моји пратиоци у питању, причам са њима, одговарам на њихова питања, интересује их изглед и исхрана. Ја сам им показивала неке своје фотографије и снимке из прошлости, када сам била као лоптица, катастрофа, до пре можда две године. Мада и пре годину дана, у односу на то како изгледам сада, то су две различите особе. Тако да ме често питају за савете које вежбе радим, иако ја додуше више не тренирам. Мада, мало волим да лажем да и даље тренирам. Кажем да понекад тренирам, једном недељно заиста радим неке вежбе, али ништа специјално - рекла је Ђина у емисији "Практична жена" и додала да је до скора имала озбиљних проблема са акнама, које и данас муче многе тинејџере:

- Имала сам катастрофа проблем са лицем, много сам радила на томе. То је био и пубертет и све. Сада имам чисто лице и покушавам да објасним девојкама да је то нормално, да имају бубуљице. Једном сам окачила слику без икаквих филтера, и упоредила сам једну слику кад бих је едитовала и кад не бих едитовала, и добила сам позитивне реакције, што ме је шокирало, много ми је драго - каже млада влогера и додаје да о свему томе јавно прича, како би помогла и другим тинејџерима.

Иако јој је тата један од најбољих певача, а мама позната модна дизајнерка, Ђина нема претеране амбиције према тим професијама:

Прочитајте још: Анастасија запевала, а потез Цеце Ражнатовић је изненадио све (ВИДЕО)

 

- Ништа специјално немам за сада, ни на једној ни на другој страни, да ме баш занима. Ја имам таленат за певање, али много ме блам. Тата ме није слушао како певам, мама да. Највише ме тате блам. Он је ипак велики певач, то ми ствара притисак - закључила је Ђина у емисји "Практична жена".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas