· · Коментари: 0

Након бројних спекулација откривена истина: Овај ГЛУМАЦ је дечко познате ВОДИТЕЉКЕ (ФОТО)

Водитељка "Слагалице" Марија Вељковић објавила фотографију са изабраником на свом Инстаграм профилу

1662453099_slagalica.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - маре.вељковиц

Што се тиче љубавног живота познате водитељке, медији су у последње време преносили разне информације. Много се причало о наводној афери са каскадером Урошом Ћертићем, због чега је пукао њен брак са архитектом Миланом Миловановићем са којима има троје деце.

Чак се причало и о томе да је она са каскадером била у тајној вези пола године, док је још увек била удата. Међутим, она је ставила тачку на ове претпоставке и објавила фотографију са глумцем Растком Јанковићем на свој Инстаграм профил.

Прочитајте још: Овако је Петар Митић прославио рођење сина: Певач открио ко га је први исцепао (ФОТО)

У опису фотографије је писало "Хвала за љубав и подршку", а коментари су се низали један за другим.  "Прелеп пар", "Две предобре и културне особе", "Имаш право да будеш срећна", "Баш сте лепи и срећни" били су само неки од њих.

 

Пар је крио своју љубав од очију јавности, како не би нарушили своју интиму и како би у истој уживали. Међути, ипак су одлучили да обелодане да су заједно. 

Глумац је три године био у вези са певачицом Јеленом Лаловић, док се водитељка развела од Милана Миладиновића са којим има две ћерке и сина.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.