Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Није лако, али наставиш живот": Марија Вељковић се након развода вратила у девојачки стан, а онда је срећу пронашла крај познатог глумца

Марија Вељковић је увек отворено говорила о разводу

1707826591_rts_novogodisnji_program-_13122023_0075.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Водитељка Марија Вељковић се пре извесног времена развела од супруга Милана Миловановића са којим има троје деце и вратила се у свој девојачки стан који се налази у београдском насељу Медаковић.

- Требало нам је време да бисмо се организовали. Он је остао у нашем стану, а ја сам се са децом и кучетом преселила у свој девојачки, у коме нисам била од 2009. године. Није лако, али наставиш живот - испричала је једном приликом Марија, па открила како се осећа када се пробуди у старом, а опет сада новом стану.

‒ Смирено. Поента свих нас је да будемо срећни, а онда чинимо мале или велике кораке да бисмо дотле дошли. Све, па и нови почетак, има и лепе и ружне стране, али ћемо сада о лепим – имам мир и њих троје, а даље ћемо видети. Кад су ми мама и тата купили стан, с прозора су се виделе њиве, а сада је ту паркинг, отворени су ресторани, самопослуге, пекаре, изграђене су нове зграде, између њих су игралишта - испричала је једном приликом Марија за домаће медије.

Марија се развела 2022. године, а касније је своју срећу пронашла крај глумца Растка Јанковића.

(Блиц)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas