Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Након операције, он јој је био највећа подршка: Нина Радуловић открила ко јој је помагао кад је било најтеже (ФОТО)

Водитељка је имала озбиљан здравствени проблем

1668595137_ninarad.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/нина_радуловиц_оффициал
Oglas

Водитељка Нина Радуловић имала је проблем са дискус хернијом, због које је и завршила на операционом столу. Убрзо након операције се вратила послу. Открила је и да јој је син Лав био највећа подршка.

Прочитајте још: Моника Белучи ОТКРИВА СВЕ У ШЕСТОЈ ДЕЦЕНИЈИ, и поручује: '' Желим да старим на природан начин!'' (ВИДЕО)

- Лав ми свакодневно помаже, одувек, а посебно откад сам се оперисала. Од тада нисам подигла ништа теже од две флаше, јер је увек ту мој помоћник Лав, који иде у продавницу са задовољством јер увек заради и неку чоколаду - испричала је за "Сторy", па додала:

- Много је брижан и нежан, мада не воли да то наглашавам у друштву, а ни јавно, јер га је "блам". У његовом узрасту све делује детињасто и бламантно, сви желе да изгледају старије и озбиљније, а кад одрасту, буде обрнуто. Трудим се да му ставим до знања да је најважније да има добар однос са породицом, испуњен љубављу и разговором о љубави и нежности, и да је то лепо, а не срамота. Једино тако може увек да буде срећан и у складу са собом -  закључила је водитељка.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas