Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Након оптужби да је ископирала Анастасију, огласила се Цеца Ражнатовић

О необичном стајлингу Цеце Ражнатовић доста се коментарисало, а прави бум је настао када се њена ћерка Анастасија појавила у јако сличном издању у једној емисији

1645698317_ceca-1.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Наиме, Анастасија Ражнатовић се појавила у емисији "Амиџи шоу" у чизмама од 1.500 евра, а исте је понела и њена мајка, фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић на снимању "Звезда Гранда".

Прочитајте још: Ана Николић шокирала детаљем из приватног живота: "Неписмена сам"

Она је тада открила како је мајци раније најавила шта је планирала да обуче, као и да је та ситуација изнервирала, а сада је Цеца открила своју страну ове приче.

- Није се Анастасија свађала, мени је то било јако духовито јер она када је видела фотографије рекла је: "Е, супер скинула си ми стајлинг", ја кажем: "Мајке ми, нисам знала". Хоће то када имате две јавне личности у кући, па вам се дешавају такве ствари - одговорила је Ражнатовићка за Грандонлине, па се нашалила и на опаску да ископирала.

- Не ископирам, него ћапим - са осмехом је рекла чланица жирија, па додала како нема потребе да краде одећу јер је све у њеној кући.

Припадници седме силе нису одлели да је не питају за однос са бившим дечком Богданом Срејовићем, а њеној реакцији нико се није надао.

- Богдана је моја снајка и она живи са мном - одлазећи је рекла Цеца.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas