Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Након првог брака, ПОЗНАТИ ВОДИТЕЉ НАШАО СРЕЋУ СА 13 ГОДИНА МЛАЂОМ: Пар чека друго заједничко дете (ФОТО)

Лепу вест, Машан Лекић објавио је на свом Инстаграму

1678529843_naslovna-masan-lekic-naslov.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ масанлекицоффициал
Oglas

Машан Лекић и Кристина Николић постаће родитељи још једне девојчице. Лепу вест, водитељ објавио на свом Инстаграму и то баш на дан када је његов отац славио рођендан.

Фото: Инстаграм принтсцреен/масанлекицоффициал

Пол бебе открили су на модеран начин - пробушили су балон у којем су се налазили резултати теста, конфете су биле розе боје, па су њихови пратиоци сазнали да ће водитељ ускоро бити отац још једне девојчице.
"Ћалету срећан рођиш.. а за поклон..", написао је аутор популарног серијала “Досије” уз фотографију са породичног дружења.

Машан и Кристина имају ћерку Зои, а водитељ из првог брака има наследницу Мију. Машан је годинама био у браку са Миром, а  вест да се разводе тада је многе изненадила.Извори блиски пару тврдили су да Мира и Машан већ дуже време имају несугласице које нису успевали да преброде, па су обоје кренули својим путем.

"Бринуо сам како ће јавност гледати на то што се бивша супруга и ја нисмо званично развели. Истина је, међутим да смо Кристина и ја отпочели везу у време када смо се Мира и ја увелико разишли. Тада сам живео на Златибору, она с Милом у Београду, али смо остали у дивним односима и сада смо пријатељи. Имамо ћерку која нас спаја и даље веже. Једно другоме желимо све најбоље и увек смо ту да помогнемо и пружимо савет. Основни циљ нам је да ћерку изведемо на прави пут", рекао је Машан за "Сторy" и нагласио да је одувек прижељкивао велику породицу.

"Одувек сам желео да имам пуно деце и волео бих да их добијем још. Моје највеће богатство су Миа и Зои. Тата сам који све ради, припремам храну, будим се ноћу. Није им то ништа страно јер сам кроз све то већ раније прошао, сада се лагано присећам", рекао је тада Машан.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas