Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Након развода поново срећна и заљубљена: Вишња из ИГРЕ СУДБИНЕ у вези са 10 година старијим партнером (ФОТО)

Глумица поново је срећна и заљубљена

1635417201_jelena-1.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/мотокултурица
Oglas

Јелена Ђукић, која је јавности постала позната по улози Вишње у серији "Игра судбине", пре три године се развела од трагача из квиза "Потера" Милорада Милинковића са којим има дете, поново је заљубљена и срећна.

Прочитајте још: Један је од најпожељнијих нежења на естради, а сада је открио и на кога личи: Саша Ковачевић показао мајку! (ФОТО)

Наиме, глумица је у вези са десет година старијим партнером Марком Тодоровићем, који ради и живи у Канади. 

- Још један изазов је за нас био је тај што Марко не живи у Србији, па је упознавање, односно препознавање, углавном текло преко Вајбера. Он је бескрајно шармантан и духовит човек, а пре свега неко ко воли људе и живот на сличан начин као ја. Ушао је у мој живот у тренутку када сам се осећала стабилно и задовољно. Имала сам у том моменту све што ми је било потребно, сем некога ко ће заједно са мном да умножи то задовољство и да наставимо заједно да корачамо кроз наредне животне изазове. Обоје имамо бракове иза себе и верујем да смо у њима нешто научили - рекла је глумица у интервјуу за магазин Глориа.

Да љубав цвета говоре и фотографије које глумица често објављује са својим изабраником, а на којима се може видети колико су срећни и заљубљени.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas