Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Након вести о отказу на РТС-у, огласила се Ивана Миленковић: "Једноставно мој организам то више није могао да издржи"

Ивана Миленковић је објаснила шта се заправо дешава са њеним послом

1684229962_Untitled.jpg
Фото: Јутјуб/принтскрин/ РТС
Oglas

Водитељка Ивана Миленковић претходних година водила је јутарњи програм на РТС-у, а у медијима се појавила информација да је дала отказ.

Она је сада проговорила о овим наводима и открила да ли је заиста прекинула сарадњу.

- Најпре морам да кажем да то апсолутно није истина, никада није било никакве приче о отказу, нити да је мени неко дао отказ, нити да ја дајем отказ на РТС-у. просто радим на новом пројекту, то је емисија којој се изузетно радујем. Ускоро ћете гледати и мене и друге колеге које учествују. Реч је о нечему што сам одувек хтела да радим, што ми је прилично блиско. Јутарњи програм је свакако нешто што сам много волела, једна велика школа, јер пет сати живог програма када то прођете ништа више не може да буде изазовно за вас у смислу присуства у програму, осим можда отварања неких нових тема. Изузетно ми је драго што ми се указала прилика да у овом новом ТВ формату испољим неке своје идеје и као уредник, а само водитељ емисије што сам радила у јутарњем програму. Значи вест о мом отказу је потпуно неистинита - прича водитељка.

На питање шта је довело до промене у њеној каријери, Ивана је била крајње искрена и открила да је јутарњи престала да води искључиво због сопственог здравља и сна који је био нарушен.

- Све се искомбиновало, заиста сам волела да радим јутарњи програм. Радила сам га три године, некад и по четири пута недељно... Једноставно мој организам то више није могао да издржи, наиме, престала сам да спавам и било ми је изузетно тешко јер знате радите нешто што волите, али једноставно због здравља тога морате да се одрекнете. Покушавала сам, радила сам ја у таквом стању, заспите на сат времена, тај циклус од сат до два сата, и када вам је сан најслабији ви се будите и то не само у ситуацијама када сам радила, него чак и када нисам водила јутарњи програм. Престала сам једноставно потпуно да спавам, организам је био изузетно слаб, имунитет ми је опао и лекари су ми препоручили одмор. Међутим, оно што је мене прилично изненадило јесте да чак и када сам била на боловању тај сан, па требало је једно три до четири месеца да то постепено почне да се враћа у нормалу, и да ја опет будем она стара.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas