· · Komentari: 0

Nakon vesti o otkazu na RTS-u, oglasila se Ivana Milenković: "Jednostavno moj organizam to više nije mogao da izdrži"

Ivana Milenković je objasnila šta se zapravo dešava sa njenim poslom

1684229962_Untitled.jpg
Foto: Jutjub/printskrin/ RTS

Voditeljka Ivana Milenković prethodnih godina vodila je jutarnji program na RTS-u, a u medijima se pojavila informacija da je dala otkaz.

Ona je sada progovorila o ovim navodima i otkrila da li je zaista prekinula saradnju.

- Najpre moram da kažem da to apsolutno nije istina, nikada nije bilo nikakve priče o otkazu, niti da je meni neko dao otkaz, niti da ja dajem otkaz na RTS-u. prosto radim na novom projektu, to je emisija kojoj se izuzetno radujem. Uskoro ćete gledati i mene i druge kolege koje učestvuju. Reč je o nečemu što sam oduvek htela da radim, što mi je prilično blisko. Jutarnji program je svakako nešto što sam mnogo volela, jedna velika škola, jer pet sati živog programa kada to prođete ništa više ne može da bude izazovno za vas u smislu prisustva u programu, osim možda otvaranja nekih novih tema. Izuzetno mi je drago što mi se ukazala prilika da u ovom novom TV formatu ispoljim neke svoje ideje i kao urednik, a samo voditelj emisije što sam radila u jutarnjem programu. Znači vest o mom otkazu je potpuno neistinita - priča voditeljka.

Na pitanje šta je dovelo do promene u njenoj karijeri, Ivana je bila krajnje iskrena i otkrila da je jutarnji prestala da vodi isključivo zbog sopstvenog zdravlja i sna koji je bio narušen.

- Sve se iskombinovalo, zaista sam volela da radim jutarnji program. Radila sam ga tri godine, nekad i po četiri puta nedeljno... Jednostavno moj organizam to više nije mogao da izdrži, naime, prestala sam da spavam i bilo mi je izuzetno teško jer znate radite nešto što volite, ali jednostavno zbog zdravlja toga morate da se odreknete. Pokušavala sam, radila sam ja u takvom stanju, zaspite na sat vremena, taj ciklus od sat do dva sata, i kada vam je san najslabiji vi se budite i to ne samo u situacijama kada sam radila, nego čak i kada nisam vodila jutarnji program. Prestala sam jednostavno potpuno da spavam, organizam je bio izuzetno slab, imunitet mi je opao i lekari su mi preporučili odmor. Međutim, ono što je mene prilično iznenadilo jeste da čak i kada sam bila na bolovanju taj san, pa trebalo je jedno tri do četiri meseca da to postepeno počne da se vraća u normalu, i da ja opet budem ona stara.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.