Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Намерно избачен? Овај део интервјуа са Меган Маркл није емитован (ВИДЕО)

Интервјуу који је подигао прашину у свету

1615558355_megan.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Опрах схоw
Oglas

Меган Маркл и принц Хари, направили су општу пометњу у британском краљевству, када су у интервјуу код Опре Винфри, изнели сав "Прљав веш" своје породице.

Прочитајте још: Ева Лонгорија (45) затегнута као струна у безобразном бикинију! (ФОТО)

Ипак, сада су на друштвеним мрежама почели да се појављују делови који су случајно или намерно, извачени из интервјуу. Наиме, обожаваоци Меган и Харија тврде, да су ови делови намерно избачени, како би се њих двоје приказали у лошем светлу.

 

Одговарајући на питање о томе да ли би чланови краљевске породице требало да буду спремни на то, да ће свакако изгубити приватност, Меган је сасвим мирно и нормално одговорила:  - Мислим да свако има право на приватност. Основно. Не говоримо ни о чему што нико други не би очекивао - рекла је и додала:

"Ако на послу на столу имате фотографију свог детета, а ваш сарадник каже: "О, боже, ваше је дете је тако слатко. Могу ли да узмем ваш телефон да видим све слике вашег детета?", одговор је НЕ. Ово је слика коју делим са вама - рекла је Меган и објаснила да, ако поделите једну фотографију детета на друштвеним мрежама, то не значи да неко има право да слика ваше дете без дозволе.  Овај део није емитован, па су разочарани фанови сматрали да је ово директан напад на британски краљевски брачни пар.

- Јако сам разочаран што је ИТВ емитовао уређену верзију интервјуа. Овај исечак говори о томе да Меган изгледа нормално, јер она то и јесте! Ово је смешно.  ИТВ је емитовао прилог који није био наклоњен Меган и Харију -  написао је корисник који је на Твитеру поделио видео, а онда је уследило и Оприно објашњење:

-Најважније питање на које треба одговорити овде и о чему ће ова емисија бити је - зашто су отишли -  појаснила је Опра за ЦБС.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas