Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Namerno izbačen? Ovaj deo intervjua sa Megan Markl nije emitovan (VIDEO)

Intervjuu koji je podigao prašinu u svetu

1615558355_megan.jpg
Foto: YouTube printscreen /Oprah show
Oglas

Megan Markl i princ Hari, napravili su opštu pometnju u britanskom kraljevstvu, kada su u intervjuu kod Opre Vinfri, izneli sav "Prljav veš" svoje porodice.

Pročitajte još: Eva Longorija (45) zategnuta kao struna u bezobraznom bikiniju! (FOTO)

Ipak, sada su na društvenim mrežama počeli da se pojavljuju delovi koji su slučajno ili namerno, izvačeni iz intervjuu. Naime, obožavaoci Megan i Harija tvrde, da su ovi delovi namerno izbačeni, kako bi se njih dvoje prikazali u lošem svetlu.

 

Odgovarajući na pitanje o tome da li bi članovi kraljevske porodice trebalo da budu spremni na to, da će svakako izgubiti privatnost, Megan je sasvim mirno i normalno odgovorila:  - Mislim da svako ima pravo na privatnost. Osnovno. Ne govorimo ni o čemu što niko drugi ne bi očekivao - rekla je i dodala:

"Ako na poslu na stolu imate fotografiju svog deteta, a vaš saradnik kaže: "O, bože, vaše je dete je tako slatko. Mogu li da uzmem vaš telefon da vidim sve slike vašeg deteta?", odgovor je NE. Ovo je slika koju delim sa vama - rekla je Megan i objasnila da, ako podelite jednu fotografiju deteta na društvenim mrežama, to ne znači da neko ima pravo da slika vaše dete bez dozvole.  Ovaj deo nije emitovan, pa su razočarani fanovi smatrali da je ovo direktan napad na britanski kraljevski bračni par.

- Jako sam razočaran što je ITV emitovao uređenu verziju intervjua. Ovaj isečak govori o tome da Megan izgleda normalno, jer ona to i jeste! Ovo je smešno.  ITV je emitovao prilog koji nije bio naklonjen Megan i Hariju -  napisao je korisnik koji je na Tviteru podelio video, a onda je usledilo i Oprino objašnjenje:

-Najvažnije pitanje na koje treba odgovoriti ovde i o čemu će ova emisija biti je - zašto su otišli -  pojasnila je Opra za CBS.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas