Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нанео сам доста бола породици": Дарко Лазић објансио због чега се највише каје

Дарко Лазић је пре пет година доживео саобраћајну незгоду у којој је једва преживео

1698741605_amig_show_06122022_0034.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Турбулентан живот Дарка Лазића годинама интригира јавност, а певач признаје да је за својих 32 године проживео и добро и лоше што га је обликовало у човека какав је данас.

Као неко ко је јако млад почео да се бави јавним послом признаје да га је слава понела.

– Свако ко каже да паре и слава не понесу, тај лаже. Некога понесе па се не спусте на земљу, неки се врате. Неко полети више неко мање, али не постоји особа коју слава не понесе– тврди Лазић коме је живот дао озбиљу лекцију.

– Ја сам морам да се спустим, могао сам да изгубим главу. Било је на тежи начин, али успело је – додаје певач.

Иако не може да врати време, један тренутак би волео да може да поправи.

– Сви ми правимо грешке, променио бих доста тога, али не могу јер то је живот. Идемо даље, морамо да наставимо дигнуте главе. Највише се кајем због те несреће, нанео сам доста бола породици и људима који ме воле, могао сам да погинем, тога ми је највише жао и то бих променио да могу да се вратим. Да више волим и поштујем себе – искрен је у емисији „Без филтера са Саром Миом“.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas