Oglas
· · Komentari: 0

"Naneo sam dosta bola porodici": Darko Lazić objansio zbog čega se najviše kaje

Darko Lazić je pre pet godina doživeo saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedva preživeo

1698741605_amig_show_06122022_0034.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Turbulentan život Darka Lazića godinama intrigira javnost, a pevač priznaje da je za svojih 32 godine proživeo i dobro i loše što ga je oblikovalo u čoveka kakav je danas.

Kao neko ko je jako mlad počeo da se bavi javnim poslom priznaje da ga je slava ponela.

– Svako ko kaže da pare i slava ne ponesu, taj laže. Nekoga ponese pa se ne spuste na zemlju, neki se vrate. Neko poleti više neko manje, ali ne postoji osoba koju slava ne ponese– tvrdi Lazić kome je život dao ozbilju lekciju.

– Ja sam moram da se spustim, mogao sam da izgubim glavu. Bilo je na teži način, ali uspelo je – dodaje pevač.

Iako ne može da vrati vreme, jedan trenutak bi voleo da može da popravi.

– Svi mi pravimo greške, promenio bih dosta toga, ali ne mogu jer to je život. Idemo dalje, moramo da nastavimo dignute glave. Najviše se kajem zbog te nesreće, naneo sam dosta bola porodici i ljudima koji me vole, mogao sam da poginem, toga mi je najviše žao i to bih promenio da mogu da se vratim. Da više volim i poštujem sebe – iskren je u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas