Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАПУСТИО БЕОГРАД БЕЗ АНАСТАСИЈЕ: Немања Гудељ је уснимљен на аеродрому, а ево где се она налази (ФОТО)

Фудбалер Немања Гудељ и његова изабраница Анастасија Ражнатовић су пре неколико дана допутовали у Београд због 50. рођендана Цеце Ражнатовић

1686910023_fudbaleri_aerodrom_04122022_0137-ATA-Nemanja-Gudelj.jpg
Фото: АТА
Oglas

Фолк певачица Цеца Ражнатовић недавно је напунила јубиларни 50-ти. Певачица није правила велико славље, како је планирала, већ је рођендан прославила у кругу породице, а њен зет, Немања Гудељ, већ је напустио дом Ражнатовића.

Подсетимо, два дана пред Цецин рођендан у Београд су стигли Анастасија Ражнатовић и Немања Гудељ, како би били уз првачицу на овај важан датум. Они су дуже време боравили у Севиљи, где Немања живи и ради, а потом су отишли у Требиње на одмор.

Међутим, због природе посла, Немања је дан након прославе био принуђен да отпутује за Беч.

Немања ће са националним тимом играти пријатељску утакмицу против Јордана, а на Инстаграм профилу Фудбалског савеза Србије, објавио је фотографије са аеродрома на путу до Аустрије. На њима се види Гудељ, али не и Анастасија, те се претпоставља да је Ражнатовићева остала у свом дому у Београду.

Подсетимо, Анастасију и Гудеља задесила је трагедија када је млада певачица изгубила бебу у петом месецу трудноће.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas