· · Коментари: 0
НЕ ЗНАШ ГДЕ ТЕ ВИШЕ БОЛИ

Наша позната глумица проговорила о ТРАГЕДИЈИ: Само 7 дана након ПОРОЂАЈА, њена беба је ПРЕМИНУЛА (ФОТО)

Гледали смо је у најпознатијим домаћим серијама.

1619940798_dara.JPG
Дара из Јасеновца; Фото: ПринтсцреенИнстаграм/снезанајеремиц

Глумица Снежана Јеремић Нешковић доживела је незамисливу бол за једну мајку - губитак детета.

Велика трагедија, која је на њу оставила доживотну трауму, догодила се само седам дана након порођаја. Њен синчић је преминуо.

И док је низала успехе у послу, жеља да се оствари опет као мајка је била огромна, и када се остварила, њеној срећи није било краја!

Она је сада мајка једне прелепе девојчице, али "рупа" у души никада није зарасла и о тој трагедији је отворено проговорила.

Њу је публика најпре запазила по улогама у филмовима “Мала ноћна музика” и “Јагода у супермаркету”, а имали смо прилику да је гледамо и у “Белој лађи”, “Горким плодовима”, “Андрији и Анђелки” и другим филмовима и серијама, а веома је активна и у позоришту.

-Била сам неспокојна све док се Јулија није родила, иако је трудноћа била веома уредна, без икаквих проблема и компликација. Породила сам се царским резом и нисам реаговала онако како сам очекивала. Мислила сам да ће бити суза радосница, да ће ме преплавити емоције чим видим бебу, али била сам шокирана свиме што се догађало и са мном и са њом одмах после порођаја и нисам стигла да се обрадујем. Због претходног лошег искуства, све док нисам видела бебу било ме је страх, стрепела сам да ли је с дететом све добро. На срећу, Јулија је здрава и нормална девојчица која је добила оцену девет на порођају, па ме је то умирило. И супруг Предраг и моја мама Павица били су у болници и видели смо се мало касније, кад је прошло дејство анестезије. Плакали смо због олакшања и сазнања да је све завршено на најбољи могући начин – испричала је она тада за Глорију.

-Искусила сам како је бити мајка, и мада је трајало кратко, било ми је драго што сам видела и осетила сина. После тога нам је требало три године да ожиљци зацеле, да се одморимо и кренемо у нову борбу, јер је вантелесна оплодња велика ментална и физичка борба. Ко то није прошао, не зна о чему говорим, а нажалост у последње време велики број парова има проблем са зачећем. О томе се у друштву не говори, не знам из ког разлога, а највише боли кад те неко пита: “Колико сте у браку, кад ће деца?”, док се ти упорно бориш да добијеш дете. Не знаш где те више боли и много ти је тешко да одговараш на таква питања. Трудила сам се да дајем одговоре тако да људима не буде непријатно, а кад су баш инсистирали, рекла бих им да сам била мајка седам дана, па би, у неприлици, одмах прекинули разговор на ту тему – рекла је глумица својевремено за поменути медиј.

Снежана је данас мајка двоје деце и истиче да је захвална Богу на томе.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.