· · Коментари: 0

Наташа Беквалац о томе чиме се водила када је окончала БРАК: "Једна сам од многих жена које су одлучиле.."

Певачица Наташа Беквалац отворено је говорила о томе како се суочавала са животним изазовима и како је одговарала на неодобравање околине.

1646488160_9e9d0f56f7ad83e864bf33bc9834631a8a4ad5bc.jpg
Фото: АТА имагес

Певачица Наташа Беквалац говорла је о разводима у контексту одлуке да својим ћеркама пружи стабилан дом.

- Једна сам од многих жена које су одлучиле да живе другачије, храбрије. Почела сам да терам инат у адолесценцији, до тада сам се трудила да се да отац не буде тужан што је добио девојчице, доказивала сам се, желела сам да буде поносам на мене... а када мало боље размислим, то радим и сада - рекла је певачица.

Прочитајте још: "ОНА ИМА СВОЈЕ НЕЗРЕЛОСТИ": Цеца добила ХВАЛОСПЕВ, а Карлеуша УВРЕДУ - Ђорђе Давид упоредио колегинице (ФОТО)

Наташа је поновила и своју чувену изјаву којом се супротставила заједљивим коментарима.

- Моја изјава: "Нисам због деце остајала у браковима, због њих сам се разводила" била је начин да се супротставим женама које са подсмехом и веома гласно коментаришу оно што сматрају мојим животним неуспесима - рекла је певачица за Хелло.

Прочитајте још: "Због сигурности морао сам да прекинем певање": Никола Роквић доживео ДРАМУ на наступу (ФОТО)

- Говоре да су у браку због деце, јер тобож толико се жртвују да не могу да дозволе да им деца одрастају у разбијеним породицама, јер су деци потребна оба родитеља - истакла је Наташа и додала:

- За многе знам да су им бракови лоши, да деца слушају свакодневне свађе, понижења, па чак трпе и разне облике насиља, али боже мој, важно је сачувати породицу. Можда, али не у мом случају. Хана и Катја никада нису чуле повишен тон у нашој кући и на њих нико неће дићи руку док сам ја жива..

БОНУД ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.