Oglas
· · Komentari: 0

Nataša Bekvalac o tome čime se vodila kada je okončala BRAK: "Jedna sam od mnogih žena koje su odlučile.."

Pevačica Nataša Bekvalac otvoreno je govorila o tome kako se suočavala sa životnim izazovima i kako je odgovarala na neodobravanje okoline.

1646488160_9e9d0f56f7ad83e864bf33bc9834631a8a4ad5bc.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Nataša Bekvalac govorla je o razvodima u kontekstu odluke da svojim ćerkama pruži stabilan dom.

- Jedna sam od mnogih žena koje su odlučile da žive drugačije, hrabrije. Počela sam da teram inat u adolescenciji, do tada sam se trudila da se da otac ne bude tužan što je dobio devojčice, dokazivala sam se, želela sam da bude ponosam na mene... a kada malo bolje razmislim, to radim i sada - rekla je pevačica.

Pročitajte još: "ONA IMA SVOJE NEZRELOSTI": Ceca dobila HVALOSPEV, a Karleuša UVREDU - Đorđe David uporedio koleginice (FOTO)

Nataša je ponovila i svoju čuvenu izjavu kojom se suprotstavila zajedljivim komentarima.

- Moja izjava: "Nisam zbog dece ostajala u brakovima, zbog njih sam se razvodila" bila je način da se suprotstavim ženama koje sa podsmehom i veoma glasno komentarišu ono što smatraju mojim životnim neuspesima - rekla je pevačica za Hello.

Pročitajte još: "Zbog sigurnosti morao sam da prekinem pevanje": Nikola Rokvić doživeo DRAMU na nastupu (FOTO)

- Govore da su u braku zbog dece, jer tobož toliko se žrtvuju da ne mogu da dozvole da im deca odrastaju u razbijenim porodicama, jer su deci potrebna oba roditelja - istakla je Nataša i dodala:

- Za mnoge znam da su im brakovi loši, da deca slušaju svakodnevne svađe, poniženja, pa čak trpe i razne oblike nasilja, ali bože moj, važno je sačuvati porodicu. Možda, ali ne u mom slučaju. Hana i Katja nikada nisu čule povišen ton u našoj kući i na njih niko neće dići ruku dok sam ja živa..

BONUD VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas