Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не дај боже да сам отишла код лекара годину дана касније": Милица Милша о интервенцији коју је недавно имала - "Потребно је стећи навике редовних прегледа" (ФОТО)

Глумица је недавно имала операцију, након које се обратила свим женама

1688023965_zakopane_tajne_20032023_0083.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Милица Милша забринула је своје пратиоце када је на Инстаграм профилу објавила фотографију из болничког кревета. Она је објаснила да је имала гинеколошки проблем и да се након операције добро осећа. Осетила је велики бол, а на наговор супруга отишла је код лекара:

"Уколико бар једна жена после мог искуства оде на лекарски преглед и оперише се на време, моја мисија ће бити испуњена. Мене је упозорио јак бол, а на преглед сам отишла на инсистирање супруга Жарка, пошто и ја спадам међу оне који стално раде и немају времена за себе", рекла је за магазин "Глориа", па додала:

"Он ме је буквално натерао, јер због короне и мноштва обавеза дуго нисам била код гинеколога. Испоставило се да ми је била потребна хируршка интервенција, па сам се напослетку у најкраћем могућем року решила проблема. Мислим да ништа не треба одлагати, да је боље одмах све завршити".

Њен опоравак трајао је око десет дана, па се вратила снимању:

"Операцију сам урадила на време. Не дај боже, да сам отишла рецимо за годину дана, ко зна шта би било. Свима нама година прође зачас, док се обрнемо око себе, а време је нешто што се не сме губити кад је реч о здрављу. Апелујем на све жене и мушкарце да иду на прегледе барем једном годишње. Много је лакше урадити превентиве контроле него се после, кад болест узме маха, свакодневно борити. Треба ослушкивати свој организам, на први сигнал отићи код доктора. Потребно је стећи навике редовног гинеколошког прегледа једном годишње, као и биохемијске анализе крви. Цак и да вам ништа не фали, да сте потпуно здрави, прави и млади, није на одмет да једном годишње урадите систематски преглед".

Милица каже да глумци често занемарују себе и да раде чак и кад трпе велике болове:

"Искрено, глумци играју представу чак и кад поломе ногу, буквално је тако. Спадамо међу оне који нису `у винклу`, јер можемо много да трпимо бол, само да завршимо снимање или представу, све што треба, што наравно није добро."

Посао је и њој био приоритет, али тврди да су је два искуства опоменула да треба да води рачуна о себи:

"Опет, да ме супруг није натерао, ко зна када бих отишла код доктора јер ми је било важно да завршим снимање, да посао не трпи. С коленима и хрскавицом имам проблем већ 12 година, а доктор је успео да их опорави захваљујући третману плазмом. Јесте да сам навикла да трпим бол, да не испашта посао, међутим, ова два искуства су ме уверила да је и те како потребно водити рачуна о себи. Планета почива на женама, које све морају да буду, "суперменке", да раде, буду мајке, супруге, домаћице, уз то и паметне, лепе и неговане. Али, како би све то могле да постигну, морају најпре да буду здраве. Да би ваљале другима, морају пре свега да ваљају себи, што знаци да на првом месту буду здраве."

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas