Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не глуми рукама, већ главом": Мирка Васиљевић испричала детаље снимања култне серије "Љубав, навика, паника"

Мирка Васиљевић је за време снимања серије имала само 15 година

1695544674_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-YouTube-Vasilije-Knezevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/YоуТубе - Василије Кнезевиц
Oglas

Мирка Васиљевић је добила улогу Јање у серији "Љубав, навика, паника" када је имала само 15 година. Пре тога је снимила једно филм "Ми нисмо анђели 2", па је овај пројекат за њу био велико искуство и школа.

- Сваки пут када бих почела да глумим и млатарам рукама, он би ме васпитно шљепнуо преко дланова и рекао: "Не глуми рукама, већ главом". То је један од значајнијих савета које сам усвојила - прича Мирка за Информер и објашњава шта јој је редитељ Шуљагић рекао када јој је понудио улогу:

- Питао ме је да ли сматрам да могу да изнесем Јањин лик с обзиром на то да сам била веома млада и неискусна, јер сам пре тога глумила само у филму "Ми нисмо анђели 2". Рекао ми је да се не прихватам посла ако мислим да не могу, јер ако не одглумим добро, могу да упропастим и Секу и Николу. Као из топа сам рекла: "Могу"! Тако је све почело.

Мирка је испричала и занимљиву анегдоту везану за сендвиче које је јела током снимања.

- Сада кад видим сендвиче, одмах ме асоцирају на серију јер су нам их стално доносили током снимања. Смучили су ми се и од тада их више не једем - признаје глумица.

Марија Каран која је тумачила улогу Маје, Јањине сестре је тада била на трећој години Факултета драмских уметности, па су њих две заједно училе током снимања.

- Сећам се да је једном спремала испит из дикције и да је на снимање донела скрипте из којих је учила. Седела сам заједно с њом и ишчитавала текст и тако сам усавршавала своју глуму и говор - завршава причу Мирка за Информер.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas