Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не идем у Катар да не бих деконцентрисала нашу репрезентацију": Јована Јеремић одлучила да навија из Београда за НАШЕ "ОРЛОВЕ"

Водитељка је, као и увек, била максимално искрена

1669108033_jovana_jeremic_25102022_0015.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Јована Јеремић открила је да ће нашу репрезентацију бодрити из Београда, само због једног разлога:


- Кад бих отишла у Катар, направила бих хаос, деконцентрисала бих целу нашу репрезентацију! Зато сам одлучила да останем у Београду и да их подржавам одавде - изјавила је за "Информер", па објаснила да би се радо опробала као спортски коментатор:

- Почела сам да се интересујем за фудбал откад сам снимила рекламу с аргентинским фудбалером Габријелом Батистутом. Мислим да је сада прави моменат да почнем да извештавам о фудбалу. Ако су то могле да раде новинарке које немају везе с тим спортом, и то само да би се добро удале, зашто не бих и ја?! Имам све предиспозиције да у извештавању будем апсолутно најбоља!

Прочитајте још: Илда Шаулић открила чиме би се бавила да није ПЕВАЧИЦА: Живот ју је одвео на потпуно другу страну

Водитељка је открила да јој се удвара један наш фудбалер, али није хтела да открије његов идентитет:

- Удвара ми се један фудбалер, али не бих причала много о томе... Тренутно сам сама, изашла сам из брака и због тога ћу убудуће три пута да мерим пре него што се одлучим да с неким започнем везу. Ако уђем у везу с фудбалером, то мора да буде озбиљно. Проблем је што ја волим старије, а мува ме млађи - испричала је Јеремићева.

Из брака са политичарем Војиславом Милошевићем има ћерку Леу, али каже да би волела да има још деце:

- Хоћу још деце, али не сада, већ за неколико година. Посвећена сам каријери и пре другог детета желела бих да обезбедим још један стан, а за то ми треба много пар - закључила је Јована.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas