Oglas
· · Komentari: 0

"Ne idem u Katar da ne bih dekoncentrisala našu reprezentaciju": Jovana Jeremić odlučila da navija iz Beograda za NAŠE "ORLOVE"

Voditeljka je, kao i uvek, bila maksimalno iskrena

1669108033_jovana_jeremic_25102022_0015.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Jovana Jeremić otkrila je da će našu reprezentaciju bodriti iz Beograda, samo zbog jednog razloga:


- Kad bih otišla u Katar, napravila bih haos, dekoncentrisala bih celu našu reprezentaciju! Zato sam odlučila da ostanem u Beogradu i da ih podržavam odavde - izjavila je za "Informer", pa objasnila da bi se rado oprobala kao sportski komentator:

- Počela sam da se interesujem za fudbal otkad sam snimila reklamu s argentinskim fudbalerom Gabrijelom Batistutom. Mislim da je sada pravi momenat da počnem da izveštavam o fudbalu. Ako su to mogle da rade novinarke koje nemaju veze s tim sportom, i to samo da bi se dobro udale, zašto ne bih i ja?! Imam sve predispozicije da u izveštavanju budem apsolutno najbolja!

Pročitajte još: Ilda Šaulić otkrila čime bi se bavila da nije PEVAČICA: Život ju je odveo na potpuno drugu stranu

Voditeljka je otkrila da joj se udvara jedan naš fudbaler, ali nije htela da otkrije njegov identitet:

- Udvara mi se jedan fudbaler, ali ne bih pričala mnogo o tome... Trenutno sam sama, izašla sam iz braka i zbog toga ću ubuduće tri puta da merim pre nego što se odlučim da s nekim započnem vezu. Ako uđem u vezu s fudbalerom, to mora da bude ozbiljno. Problem je što ja volim starije, a muva me mlađi - ispričala je Jeremićeva.

Iz braka sa političarem Vojislavom Miloševićem ima ćerku Leu, ali kaže da bi volela da ima još dece:

- Hoću još dece, ali ne sada, već za nekoliko godina. Posvećena sam karijeri i pre drugog deteta želela bih da obezbedim još jedan stan, a za to mi treba mnogo par - zaključila je Jovana.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas