Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не кријем супруга, јако сам поносна на њега": Јелена Костов стала на пут нагађањима о приватном животу

Јелена Костов се враћа музици након две године паузе од кад је по други пут постала мама

1708856495_ivana_pavkovic_petar_mitic_06092023_0097.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Јелена признаје да јој је период у медијској илегали и тек како пријао, и да се вратила спремнија него икад.

– Ја сам своје батерије напунила максимално и то су сада сви приметили када сам дошла. Нисмо се дружили више од две године, и најбољи начин за то је време са породицом у миру и за то време сам одморила од свега- објашњава певачица.

Певачица ужива у улози мајке која је у потпуности испунила њен живот, али не крије да је родитељство са собом носи доста изазова.

– Јако је занимљиво јер се преплићу емоције, морам јако да будем пажљива због Милије који више није сам, сада се љубав дели. Улога мајке је захтевна и уједно лепа улога, зна да буде некада напорно, тај део са неспавањем, али брзо то прође и дође период када почнемо да их „смарамо“– каже Костова чији је син недавно кренуо у школу.

– Он је кренуо годину дана раније у први разред и било ми је жео што то тако мора да буде јер је то детињтсво пре школе непроценљиво. Њему је дивно и видим да је пресрећан што је кренуо у први разред. Све је чаробно и бајно, једва чека да иде у школу, али видећемо за даље-признаје она.

Њен приватан живот и супруг одувек интригирају јавност с обзиром да је она одавно поставила границу докле жели да се експонира, а сада је открила колико јој муж помаже у одгајању деце.

– Када ми се постави то питање ја се изнервирам. Мајка и отац треба да буду исто када је у питању васпитавање деце, не може нешто мајка да дозвољава, а отац не. Морају да имају исту улогу, ја нисам строга мајка, али смо се ми догворили да он буде та фигура од које ће имати страх и то треба да буде јер живимо у јако лошем времену где вребају опасности и треба да имају страх од барем једног родитеља– истиче певачица за коју се често везују наслови да крије супруга.

– Не постоји интервју да ме неко не пита што кријем супруга. Ја га не кријем, ја сам јако поносна на њега, али он није јавна личност и нема потребе да има простора да се пише о њему јер када једном то дозволите увели сте их на естраду. То не значи да је мени није лепо што ја не показујем свој приватан живот. Мислим да се иза оних који све тако показују крију јако несрећни људи. Ја када сам срећна никада се не сетим да узмем телефон у руке– искрена је Јелена чији цео интервју можете погледати у видеу на почетку текста.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas