Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Време је да се вратим": Јелена Костов о повратку на сцену - "Од свега сам се дистанцирала"

Јелена Костов је након што је добила двоје деце све своје време посветила породици, а сада је спремна да се врати публици

1701702023_ana_sevic_simeon_17032023_0006.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Јелена Костов након повратка на сцену открила колико јој је пријала пауза и да ли се ужелела наступа.

Иако се многе певачице након порођаја врате на естраду у најкраћем року, Јелена је желела да своје време посвети породици.

– Желела сам све време света да посветим породици и беби. Нисам желела да журим јер ништа ми неће побећи. Не могу да кажем да ми је недостајало, али време је да се вратим после скоро три године – каже Јелена која није бринула да ли ће заостајати за колегама.

– Када сам остала у благословеном стању, од свега сам се дистанцирала, код мене у кући се поготово сада не пали телевизор. Много ми је драго што су се старе песме вратиле на велика врата и кавери што су актуелни. Баш је права срећа да се нешто сада сними и постане прави хит – испричала је у емисији „Гранд парада“.

Упркос паузи, певачица се вратила нааступима на велика врата и наставила тамо где је стала.

– Јако леп осећај. Ја сам велик радник, никада нисам забушавала, не чачкам телефон, не питам када ће крај, никада не остављам колегу сам да пева и зато воле да раде са мном, а сад после паузе сам тек пуна елана за рад – рекла је певачица.

БОНУС ВИДЕО

                                    Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas