· · Коментари: 0

"Деци не да браним да виђају оца": Емина Јаховић открила у каквим је односима са бившим мужем, па додала - "Не могу да контролишем друштвене мреже својих синова"

Певачица је испричала и да ли контролише синове који су сада у пубертету

1685694569_emina_la_scala_01062023_0054.JPG
Фото: АТА имагес

Познато је да се Емина Јаховић пре пет година развела од Мустафе Сандала са којим има двојицу синова, Јамана и Јавуза.

Синоћ је наступала у нашој престоници, а том приликом је одговарала и на питања новинара које је занимало да ли њен бивши супруг плаћа алиментацију:

- Принципи су у питању стварно, и даље смо на суду, али то не спречава децу да се виђају са оцем - одговорила је певачица, како преноси "Блиц".

Емина има пуно пословних обавеза, али стиже и да се посвети својој деци:

- Јаман је сада у пубертету и треба му пуно пажње и контроле. Почео је да излази, сад је постао ди-џеј, сваке године нешто ново. Много сам посвећена и најбитиније ми је да сам добра мајка.

Припадницима седме силе открила је и да ли контролише друштвене мреже својих наследника:

- Ја бих волела да ја то могу. И ту сад да контролишем децу не могу. Јаман има 15 година, не могу да му сломим телефон, он има своју приватност. Ја не могу да хакујем његову шифру и да му гледам, јер он сада има неке девојчице и ја то не желим да читам. То су његове приватне ствари. Једино што могу то је да причам са својом децом и то радим сваки дан - закључила је.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ