Oglas
· · Komentari: 0

"Deci ne da branim da viđaju oca": Emina Jahović otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim mužem, pa dodala - "Ne mogu da kontrolišem društvene mreže svojih sinova"

Pevačica je ispričala i da li kontroliše sinove koji su sada u pubertetu

1685694569_emina_la_scala_01062023_0054.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Poznato je da se Emina Jahović pre pet godina razvela od Mustafe Sandala sa kojim ima dvojicu sinova, Jamana i Javuza.

Sinoć je nastupala u našoj prestonici, a tom prilikom je odgovarala i na pitanja novinara koje je zanimalo da li njen bivši suprug plaća alimentaciju:

- Principi su u pitanju stvarno, i dalje smo na sudu, ali to ne sprečava decu da se viđaju sa ocem - odgovorila je pevačica, kako prenosi "Blic".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emina ima puno poslovnih obaveza, ali stiže i da se posveti svojoj deci:

- Jaman je sada u pubertetu i treba mu puno pažnje i kontrole. Počeo je da izlazi, sad je postao di-džej, svake godine nešto novo. Mnogo sam posvećena i najbitinije mi je da sam dobra majka.

Pripadnicima sedme sile otkrila je i da li kontroliše društvene mreže svojih naslednika:

- Ja bih volela da ja to mogu. I tu sad da kontrolišem decu ne mogu. Jaman ima 15 godina, ne mogu da mu slomim telefon, on ima svoju privatnost. Ja ne mogu da hakujem njegovu šifru i da mu gledam, jer on sada ima neke devojčice i ja to ne želim da čitam. To su njegove privatne stvari. Jedino što mogu to je da pričam sa svojom decom i to radim svaki dan - zaključila je.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas