· · Коментари: 0
глумица

"Не могу још увек да се изборим са тим да ме неки људи не воле": Искрена глумица Драгана Мићаловић

Драгана Мићаловић била је гошћа Гоце Тржан где је открила до сада непознате информације о свом животу.

1639658405_Dragana-Micalovic.png
Фото:YоуТубе принтсцреен /К1

Позната млада глумица Драгана Мићаловић искрено и без задршке синоћ је у емисији „Гоца шоу“ на телевизији К1 Гоци Тржан и гледаоцима открила своје најдубље емоције, страхове и жеље. Између осталог, Драгана је Гоци испричала како је њен отац реаговао када му је са 18 година саопштила да је добила улогу у тинејџерској серији.

Био је расписан позив за кастинг у свим средњим школама и било нас је више од 500 пријављених. Ја сам добила улогу. Звала сам тату и рекла му да сам добила улогу, он је био на пецању тада, и само ми је спустио слушалицу – каже млада глумица. – Опет сам га позвала, а он ми је рекао: Ја нећу преживети још једну глумицу у кући.

Прочитајте још: Да ли ће краљица Елизабета окупити породицу за Божић? Први празник без вољеног супруга

Драгана је открила да им отац није дозвољавао да иду у школу глуме.

Није желео нити је Боби и мени дозвољавао да се бавимо глумом, јер је знао да је бавити се овим послом и имати породицу прилично тешко. Покушавао је дуго да ме одврати од глуме. Мислили су и он и мајка да ће то брзо да ми досади, а ја сам одмалена желела да будем глумица. Тата је имао идеју да му једна ћерка буде музичарка, друга глумица, а трећа сликарка. А мој чича Глиша није чак ни личио на чича Глишу. Никако нисам могла да му објасним да нисам талентована за сликање. Али, морале смо да му срушимо илузије – казала је Драгана на К1.

Упркос првобитном противљењу, Драгана каже да је баш од оца добила најважнији професионални савет.

Рекао ми је: Сине, ја сам био глумац и успео сам да сачувам своје достојанство. Е, ја то желим, јер бити познат и бити признат су две потпуно различите ствари – рекла је Драгана Гоци Тржан.

Открила је искрено и са чиме још увек не успева да се избори:

Не могу још увек да се изборим са тим да ме неки људи не воле. Волела бих да дођем до тог стадијума да ми не буде важно да ме неки воле. Али, још увек ме боли када чујем да ме неко не воли – рекла је Драгана, а на Гоцино питање да ли је заљубљена, глумица је рекла: Ја сам увек заљубљена. То јест, нисам заљубљена, ја волим. Први пут волим овако.

Детињство

Као најмлађа од нас три, ја сам била мезимче али нисам била размажена. Велика је разлика између нас, сестре су од мене старије десет и 12 година, а када те родитељи добију у каснијем периоду живота, препусте те себи. Мама је рано почела да ради након што ме је родила, јер сам имала њих две које су ме чувале.  Када су оне отишле да студирају у Београд ја сам имала седам година. И све сам сама у кући радила. Васпитаване смо као и моја мајка, а то је да од оног тренутка када сам можеш неке ствари да урадиш у кући, да помогнеш породици, ти то и треба да урадиш. Нисам кувала али за собом сам знала да оперем, спремим, себи направим доручак. У смислу љубави коју сам добијала ме јесу размазили. Када су сестре отишле на студије, ја сам била као јединица.

О љубави

Драгана Мићаловић казала је и да би њеним родитељима ове године било 45 година брака.

Због тога сам сигурна да постоји „до краја живота“, али људи ме константно демантују. Дође се до неке границе, али тај неки степеник никако да се прескочи. Не знам има ли таквих љубави какву су имали моји родитељи. Они су живели другачије, зарад породице су се увек трудили да реше размирице и проблеме. Тога данас фали. Не фали љубави него фали времена и храбрости. Али, ја увек маштам и верујем, и не желим то никада да изгубим. Тако ми је лакше да живим. А то што смо ми данас јаке, што се боримо, саме себе издржавамо и не треба нам мушкарац, то није храброст, то је „морам да се снађем и морам да се борим“.

Прочитајте још: ПРОПИО СЕ ЗБОГ ЖЕНЕ: Бен Афлек открио да га је „гушење“ у браку са Џенифер Гарнер навело на пиће (ФОТО)

О Боби и глуми

Ја сам медијима била занимљива због Бобе и Војина, рекла је Драгана Гоци Тржан на К1.

Размишљала сам често како ће се сваки мој неуспех приписати њима. Нисам више желела да будем натуршчик и „она тамо што је дошла преко сестре“. Само моја мама зна колико сам ноћи због тога проплакала. Зато сам уписала глуму са 28 година. До тада сам све радила по осећају, али глумац мора да зна шта ради, да зна анализу лика, дела... Мени то све данас много помаже. Потпуно сам подетињила на студијама – рекла је позната глумица. – Боба и ја се никада нисмо заједно сликале ни за једне новине, никада нисмо заједно давале интервју. Она је мене пустила да се сама сналазим, да се сама изборим и изађем из њене сенке. Признала ми је једном да јој је било јако тешко и да је питала Војина: Шта ако не успе? А Војин јој је рекао: А шта ако успе? Била ми је велика подршка, највећа. И данас је.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.