Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

PROPIO SE ZBOG ŽENE: Ben Aflek otkrio da ga je „gušenje“ u braku sa Dženifer Garner navelo na piće (FOTO)

Ben Aflek se osvrnuo na uticaj koji je njegov razvod od Dženifer Garner imao na njihovo troje dece, kao i na obnovljenu pažnju koju je izazvala njegova romansa sa Dženifer Lopez.

1639559060_pjimage--77-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ben Aflek je iskreniji nego ikada u svom poslednjem nastupu u emisiji Hauard Stern. U utorak, 14. decembra, glumac je razgovarao sa Hauardom Sternom o svom razvodu od Dženifer Garner i uticaju koji je imao na njihovo troje dece, Vajolet, Serafinu i Semjuela, rekavši: „Deo zašto sam počeo da pijem je zato što sam bio zarobljen."

Gušio se u braku

Ben je rekao da se njegov i Dženiferin razvod 2017. čekao dugo, ali da su ostali zajedno toliko i zbog svoje dece. „Razmišljao sam, 'Ne mogu da odem zbog svoje dece, ali nisam srećan, šta da radim?' I šta sam uradio, popio sam flašu viskija i zaspao na kauču, što se ispostavilo da nije rešenje“, objasnio je on, dodajući da su na kraju shvatili da ne žele da njihova veza „bude model“, da njihova deca tako vide brak."

I dok Ben i Dženifer više nisu bili zaljubljeni, on je rekao da to nije dramatičan raskid koji je prikazan u medijima. Kako je rekao, "Imali smo brak koji nije uspeo. Ovo se dešava. Ona je neko koga volim i poštujem, ali sa kim više ne bi trebalo da budem u braku."

Pročitajte još: POSTAJE ADVOKAT: Kim Kardašijan položila državni ispit, učila po 10 sati dnevno (FOTO)

"Uradili smo to prijateljski. Dali smo sve od sebe. Da li smo imali trenutke napetosti? Da li smo imali nesuglasice oko starateljstva? Da li nam je bilo teško? Da li smo se naljutili?" nastavio je. „Da, ali u osnovi je to uvek bilo potkrepljeno poštovanjem.“ Ben je dodao da je "znao da je ona dobra mama" i da se "nadao" da je ona isto osećala prema njemu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UCN (@unitedcoloniesnews)

Zabrinut za decu

Ali, najviše ga je brinuo stav njegove dece o njemu, rekavši da je znao da je vreme da potraži pomoć za svoju zavisnost „kada sam osećao kao da je to uticalo na njih“. „Lek za zavisnost je patnja, patite dovoljno da nešto u vama kaže, ’Gotov sam’“, rekao je on o odluci.

"Imam sreće jer sam tu tačku dostigao pre nego što sam izgubio najvažnije stvari. Ne karijeru ili novac - već moj odnos sa decom."

I veruje da bi, da je još uvek sa Dženifer, „verovatno i dalje pio“. Sada kada je glumac trezan i razveden, rekao je da "nije izlečen", ali da "ni jednom nije hteo da pije". Ali nije samo njegovo piće uticalo na njegovu decu. Ben je rekao da je pažljiv prema svojim ličnim odnosima i pažnji koju privlače životi njegove dece, priznajući da je njegova romansa sa Dženifer Lopez tema od interesa za javnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mahsa🌙 (@mahsa97jlo69)

„Sigurno mi je palo na pamet“, podelio je on. „Moja odgovornost prema svojoj deci je najveća odgovornost koju imam, tako da neću učiniti ništa što je bolno ili destruktivno za njih ako mogu da pomognem." Ben je nastavio: „Ja i njihova mama smo poznate ličnosti i to je teško. Hajde da se ne ljutimo jedno na drugo, zar ne? To je jebeniogroman krst koji treba nositi... i onda tokom razvoda, znaš štampali su strašne laži“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zahra (@persian.ideas)

Dženifer i Ben su ostali prijatelji nakon razvoda, koji je okončan 2018. Glumica je čak bila pri ruci da podrži glumca kada se prijavio na rehabilitaciju u avgustu 2018, a izvor je rekao u to vreme: „Zamolio ju je da ga odvede i ona je želela da bude tu za njega."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas