Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не погађају приче да сам ПЛАСТИЧНА лутка": Ивана Николић коментарисала свој ИЗГЛЕД, а открила и који САВЕТ јој је дао Здравко Чолић

Певачица је отворено причала о свом животу

1666518133_Foto-Printscreen-Instagram-ivana_boom_nikolic.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - ивана_боом_николиц
Oglas

Бивша чланица групе"Ураганке" је у емисији "Исповести" причала о свом приватном животу, који се труди да држи што даље од очиј јавности. Тврди да су је у медијима повезивали са многим мушкарцима, али и да је мало тога истина. 

- Не мислим да мој приватни живот треба да буде пласиран у јавности. Зато и јесте приватан. Никад не причам о томе који ми се момак свиђа и да ли имам дечка. Повезивали су ме с многима, али ретко шта је истина, рекла је Ивана.

Певачица је недавно имала наступ са једном од највећих музичких звезди са ових простора, Здравком Чолићем, а открила је како је изгледала сарадња са њим.

- Пролетело ми је време које сам провела с Чолом. Седели смо и причали, много му се свиђа начин на који радим, причали смо и давао ми је савете да увек будем своја. Драго ми је да моја нова песма пролази и да своју енергију моју добро да пренесем на публику.

Прочитајте још: "Био је сигуран да ја имам нешто са њим": Гоца Тржан признала да је њен БИВШИ био љубоморан на Сашу Ковачевића

Ивана је морала да каже шта мисли о бројним негативним коментарима на рачун свог изгледа. Многи је често називају "пластичном лутком", што је њој јако смештно, а наглашава да нема проблем са самопоуздањем, па да је тако ове изјаве уопште не погађају.

- Не знам што људи причају да сам изоперисана. Искрена да будем, смешно ми је што људи упоређују моје слике од пре 15 година и данас. Па нормално је да ће свако да изгледа другачије, то је стварно дуг период. Данас су и апарати такви да можете да се сликате како желите, то некад није било тако. Сви смо сада много боља верзија себе на сликама и то је у реду - прича Николићева и наглашава:

- Имам довољно самопоуздања, тако да ме не погађају трачеви и приче да сам пластична лутка. Чак ми је и симпатично. Нека свако промени на себи нешто што жели, нема ту ничег лошег. Не знам што људи мисле да сам претерала с операција. Сви који ме виде уживо кажу да сам лепша него пред камерама. Не знам до чега је, закључила је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas