Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не слути на добро, нисам оптимиста": Весна Змијанац открила због чега је забринута, па додала шта замера другим колегама

Певачица потпуно искрено о стварима које је брину, али и о потезима колега које не подржава

1661790859_vz.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Весна Змијанац
Oglas

Весна Змијанац изградила је богату каријеру и зарадила велике суме новца током свих година, али открива да за срећан живот није потребно много. Додала је и да је брине криза која долази:

"Биће срећан само онај ко има своју башту и бунар у дворишту. Долази нам такво време. Ово је време које не слути на добро. Ја не знам да ли ће икада бити као што је било, а оно што ја видим напред није ништа добро. Не могу да будем оптимиста кад ништа не штима. Ми још и некако гурамо, али ја доста путујем по свету и могу да вам кажем да ништа више није исто", открила је Весна за "Информер".

Додала је и да су њени хонорари увек исти, без обзира да ли пева на тргу или у дискотеци. Не подржава колеге који послују другачије и траже знатно веће цифре ако певају по трговима:

Прочитајте још: Драган Којић Кеба открио тајну младоликог изгледа: Свако јутро примењује овај трик, а кошта га само 50 динара

"Ја сам свуда исто плаћена, певала на тргу или у дискотеци. Има певача који доста наплаћују, не знам из којих разлога. То није океј и мислим да би требало хонорари да буду нормални, а не да се дижу у небеса када се пева по трговима. Ја то не радим", додала је.

Прочитајте још: Први посао био јој је ЧИШЋЕЊЕ ТОАЛЕТА: Популарна певачица искрено о почецима

Све више времена проводи у својој кући на Букуљи, где кува како за ћерку Николију, зета Рељу и унуке, тако и за комшије:

"Кувам Николији, Рељи, комшијама... Ове године сам највише на Букуљи, не бих преживела у Београду на врућинама од 40 степени. Тамо имам троје људи који раде за мене и комшилук који воли моју храну. Реа је бабин помоћник, слаже кромпир за мусаку, а сада и ова мала почиње. Воли и да пева, има слуха. Регује на песме које ја певам, али највише воли мамине и татине, модернију музику. Врло леп глас има и слухиста је", изјавила је својевремено за "Пинк". 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas