Oglas
· · Komentari: 0

Prvi posao bio joj je ČIŠĆENJE TOALETA: Popularna pevačica iskreno o počecima

Ne stidi se svog prvog posla

1661786724_cakana.png
Foto: Jutjub/printskrin/ Grand Koktel Tv Grand
Oglas

Dragica Radosavljević Cakana iza sebe ima bogatu karijeru i brojne hitove. Međutim, u njenom životu nije uvek sve bilo tako glamurozno.

Ona je otkrila da je prvi džeparac zaradila čisteći toalete zajedno sa drugaricom, ali i da se tom prilikom odlično zabavila.

"Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile", otkrila je pevačica u emisiji "Iz profila".

Prvi zarađen novac uložila je u renoviranje kupatila u porodičnoj kući.:

"Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka, kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena", objasnila je u pomenutoj emisiji.

Pročitajte još: Irina Šajk i Bredli Kuper zbunili novim fotografijama: Da li se par pomirio? (FOTO)

I nakon dugogodišnje karijere tokom koje je uspela sebi da obezbedi lagodniji život, priznaje da ne voli da daje veliki novac na scensku garderobu, kao i da se sama stilizuje:

"Sama se stilizujem, posle toliko godina bavljenja ovim poslom imam toliko toga, mogu sebi da priuštim. Ne mora to da bude neka firma, ne patim za Luj Vitonom i nekim markama, ali uvek imam da kupim dobru cipelu i lepo odelo ili haljinu, da se pristojno sredim", ispričala je za "Grand Online", pa dodala:

"Nikada mi se nije dešavalo da za scenu kupim neke skupe stvari da bih se par puta pojavila na televiziji, par puta u nečemu što je plaćeno toliko, apsolutno ne. Pre ću da 'puknem' puno para za neki komad garderobe koji mogu da nosim u svakodnevnoj varijanti", bila je iskrena pevačica.

Pročitajte još: Šokantan nastup grupe MANESKIN na dodeli MTV nagrada: Da li je Damiano David ovoga puta PRETERAO? (FOTO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas