Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не узимам бакшиш од фанова": Маја Беровић о наступима, естрадним ратовима и мајчинству - "Фанови не могу да чекају, морала сам да се вратим на сцену"

Певачица је открила како се сналази у улози мајке

1668767535_maya_after_02112018_0035.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Певачица Маја Беровић први пут се остварила у улози мајке у фебруару ове године, када је на свет донела дечака Лава. Након тога, повукла се из јавности на неко време како би се посветила одгајању детета, а по први пут је открила какав је осећај бити мајка:

- Осећам се сјајно, одвикла сам се, али врло брзо се враћам у нормалу како само ја знам. Није напорно - рекла је за "Информер".

Прочитајте још: Ева Мендес и Рајан Гослинг се венчали? Глумица показала детаљ који је направио пометњу (ФОТО)

Како каже, није се плашила да ће је заборавити публика док није наступала, али и да би остала још кући са сином да фанови не чекају њен повратак:

- Нисам, не знам како тако брзо неког може да заборави. Бавила сам се најлепшим стварима у животу, као и све жене које имају годину дана паузе кад се породе, тако и ја. Сматрам да свака жена може да буде добра мајка и успешна у послу. Било ми је прелепо, да сам се ја питала, вероватно бих још годину дана само љуљала Лава и то је то, али просто фанови не могу да чекају, желе да се вратим и због њих сам морала. Нон-стоп трчим на телефон, али то је нормално - прича Беровићева. Открива да сину допушта све, а да ће му границе постављати када порасте:

 - Ја нисам полицајац, сви други су полицајци сем мене. Он је још мали, за сад му је све допуштено, кад порасте ћемо морати да уводимо правила, а вероватно ћу морати то да радим иако тешка срца.

Музику дели на добру и лошу, а каже да није аутотјун певачица:

- Ја нисам аутотјун певачица, имам једну такву песму, остале песме нису такве. Ја не знам да певам аутотјун. Ја волим све, музику делим на добру и лошу, а могу да слушам све, исто тако и кад је певање у питању, могла бих да певам све. Какав год музички жанр да дође ја ћу запливати. Укуси су различити, и битна је разноликост - признаје за поменути медиј.

Прочитајте још: Данијела Димитровска први пут проговорила о разводу од Огњена Амиџића и открила у каквим су односима

На једном свом наступу одбила је бакшиш, а прихватила је само букет цвећа, а сада признаје да не узима бакшиш на наступима:

- На наступу је један од фанова пришао и дао ми букет цвећа и 200 евра. Ја не узимам бакиш од фанова на наступу, платили су улаз и све друго је беспотребно. Не узимам бакшиш на наступима, нема потребе за тим - изјавила је.

Прочитајте још: Исповест Дијане Ђоковић: "Више пута смо гледали Новака како пати и не може да дише"

Избегава сукобе, те не узвраћа ако је неко од колега или колегиница нападне:

- Свако бира свој пут, сви имамо право да изаберемо пут, неко бира ратове, а ја сам од почетка се бавила музиком и тако ће бити до краја моје каријере. Али ако неко ме поткачи, шта ја могу.

О удварачима и љубомори у браку, кратко је изјавила:

- Не удварају ми се, можда се и удварају али и ја не сконтам. Муж није љубоморан, зна он мене, али да га правим љубоморним, онда би био. Ја јесам љубоморна, кад имам повода - признала је Маја.

Како јој се десило да песма "процури" пре званичног датума, открила је да је од тада сузила круг својих сарадника:

- Дешавало ми се да изађе песма раније, процурила је кад сам радила спот. То је грозно, не волим те ствари, од тада сам почела да ограничавам број људи који имају песму - закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas