Oglas
· · Komentari: 0

Ispovest Dijane Đoković: "Više puta smo gledali Novaka kako pati i ne može da diše"

Majka Novaka Đokovića otvorila dušu

1668683728_dijana.jpg
Foto: M.Stojović
Oglas

Roditelji su Novaku Đokoviću najveća podrška, od samog početka njegove karijere, pa sve do danas kada je najbolji teniser sveta.

Pročitajte još: Nikad viđena fotografija: Ovako su Slavica Ćukteraš i Žika Jakšić izgledali u vezi (FOTO)

Majka Novaka Đokovića zabrinula je javnost u nedavnom gostovanju kod Marine Rajević Savić koja vodi emisiju "Dok anđeli spavaju" kada je otkrila malo poznate detalje o svom sinu.

Ona je istakla da je veoma zabirnuta za zdravlje svog sina i ne krije da zbog toga ima amajliju koju ne skida sa vrata, koja joj posebno znači kada je Novak u teškim situacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Đokovic (@đokernole)

- Više puta smo ga gledali kako pati, kako ne može da diše, kako su mu noge krvave. Možda se to na televiziji ne vidi, ali ja vidim, vidim mu izraz lica, prepoznam u kakvom je stanju kad izađe na teren. Kad stavi onaj peškir preko glave, pa kad ga skine ima savim drugi izraz lica - rekla je majka Novaka Đokovića i dodala da pred spavanje izgovara molitve, u zavisnosti od toga kome su namenjene.

- Obavezna je i zahvalnost, za svaki dan koji sam provela s nekim, bila to deca, prijatelji, svejedno. Kada je reč o Novaku, šaljem neku misao ili poruku koju on možda može i da čuje. Meč sa Federerom na Vimbldonu 2019. godine bio je najtraumatičniji koji sam ikada doživela, svi su bili protiv Novaka, zviždali su mu... U trenutku kada je Federer imao meč loptu, dodirnula sam krst koji zajedno sa reketom nosim na lančiću i rekla "možeš ti to". Tako je i bilo. Ima tu nečega. Kažu da je majčinska molitva najjača molitva - rekla je majka Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas