· · Коментари: 0

"Не знам колико дуго ћу још моћи овако": Миа Борисављевић изненадила све признањем након венчања

Певачица признала да јој није лако

1658430734_miab.jpg
Фото: Ата имагес

Миа Борисављевић открила је да ли је то што се она и њен супруг Бојан Грујић браве истим послом предност или мана. Она је уједно и мама две девојлице, четворогодишње Еме и једногодишње Тее.

Како и сама признаје, да биускладила приватне и пословне обавезе мора да се одрекне доста тога:

"Јако је компликовано све, јер захтева много одрицања и одличну организацију, али је прелепо и зато се све са лакоћом ради. Видећемо колико ћу дуго моћи да гурам овај темпо и шта ће на крају преузети примат", изјавила је за "Еспресо".

Прочитајте још: Катарина Грујић показала извајано тело у бикинију: Фотографијом са плаже мамила уздахе (ФОТО)

Она већ 10 година ужива у љубави са певачем Бојаном Грујићем, за ког се недавно и удала. Иста професија им, како Миа каже, олакшава функционисање:

"Да се он бави другим послом, вероватно се не бисмо ни виђали, а самим тим ова веза би тешко опстала. Мислим да је зато предност што смо и Бојан и ја у истом послу. Живот са музичарем је јако леп, умеју да буду јако романтични и осећајни. Са таквим човеком живот не може да буде ни досадан ни ружан. Нисмо ривали, допуњујемо се. Живот нам се једноставно дешава", објаснила је певачица и открила да не воли да се експонира у медијима из једног разлога:

"Када бих могла да се бавим овим послом а да ме нема уопште у медијима, то би било идеално. Појављивање у медијима ми ствара непријатност, то је уједно и најнепријатнији део мог посла. Моје искуство са новинарима на почетку каријере је било врло негативно, тако да ми је то можда и створило неку аверзију", додала је за поменути портал.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.