Oglas
· · Komentari: 0

"Ne znam koliko dugo ću još moći ovako": Mia Borisavljević iznenadila sve priznanjem nakon venčanja

Pevačica priznala da joj nije lako

1658430734_miab.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Mia Borisavljević otkrila je da li je to što se ona i njen suprug Bojan Grujić brave istim poslom prednost ili mana. Ona je ujedno i mama dve devojlice, četvorogodišnje Eme i jednogodišnje Tee.

Kako i sama priznaje, da biuskladila privatne i poslovne obaveze mora da se odrekne dosta toga:

"Jako je komplikovano sve, jer zahteva mnogo odricanja i odličnu organizaciju, ali je prelepo i zato se sve sa lakoćom radi. Videćemo koliko ću dugo moći da guram ovaj tempo i šta će na kraju preuzeti primat", izjavila je za "Espreso".

Pročitajte još: Katarina Grujić pokazala izvajano telo u bikiniju: Fotografijom sa plaže mamila uzdahe (FOTO)

Ona već 10 godina uživa u ljubavi sa pevačem Bojanom Grujićem, za kog se nedavno i udala. Ista profesija im, kako Mia kaže, olakšava funkcionisanje:

"Da se on bavi drugim poslom, verovatno se ne bismo ni viđali, a samim tim ova veza bi teško opstala. Mislim da je zato prednost što smo i Bojan i ja u istom poslu. Život sa muzičarem je jako lep, umeju da budu jako romantični i osećajni. Sa takvim čovekom život ne može da bude ni dosadan ni ružan. Nismo rivali, dopunjujemo se. Život nam se jednostavno dešava", objasnila je pevačica i otkrila da ne voli da se eksponira u medijima iz jednog razloga:

"Kada bih mogla da se bavim ovim poslom a da me nema uopšte u medijima, to bi bilo idealno. Pojavljivanje u medijima mi stvara neprijatnost, to je ujedno i najneprijatniji deo mog posla. Moje iskustvo sa novinarima na početku karijere je bilo vrlo negativno, tako da mi je to možda i stvorilo neku averziju", dodala je za pomenuti portal.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas