Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕЋУ ЈОШ ДА СЕ УДАЈЕМ!" Сања Вучић открила планове за наредну годину

Певачица Сања Вучић која је заблистала на снимању новогодишњег програма и одговорила је на бројна питања новинара, а за почетак се осврнула на избор гардеробе.

1701788702_8c2625afdd8a2b92864a48cf97eb12ba48907884.jpg
Фото: Принтскрин
Oglas

- Јако сам неодлучна када је у питању избор гардеробе, али увек се фокусирам да буде што једноставније и мени пријатно, тако да не трошим превише времена на то. Дечко ми помаже приликом избора одевних комбинација, углавном као критичар, али ретко када га послушам - испричала је она.

- За мене је 2023. година била јако берићетна, посебно што се тиче мог албума који је скоро изашао, и моје целокупно деловање као соло артисте на естради ми је било јако занимљиво, али и доста тешко. Свакако да је ова година била дивна и надам се да ће следећа бити још боља. Жеље за следећу годину су ми да ми пре свега песме прођу добро и да направим концерт на Ушћу. Шалим се, али свакако среће, здравља и љубави никада не мањка - рекла је видно расположена Сања.

- Немам још намеру да се удајем, сада сам само каријериста. Много је захтевно да у исто време балансираш каријеру и приватан живот, али када је добра организација, све може да се постигне. Наравно да се нема енергије за све, али када имате некога ко вам је и подршка у том вашем путу, онда зна да буде једноставније. Захтевно јесте, али не може приватни живот да трпи због посла. Окружена сам људима који имају разумевања за мој посао и нико ми не замера, сви имају идеју шта радим и како функционише тај свет - искрена је Сања.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas