Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕКАДА НИЈЕ ЗНАО ШТА ЈЕ СА ЕМОЦИЈАМА, ПА СЕ ПОВЛАЧИО: Николија Јовановић о свом оцу Влади Јовановићу

Николија Јовановић гостујући у једном подкасту, дотакла свог оца Владе Јовановића, некадашњег директора маркетинга ПГП РТС-а.

1709716976_156541_nikolija_f.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

- Господин, интелектуалац. Шармантан, културан, васпитан - готово као из топа је рекла Николија.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Ту се, пак, није и заустављала.

- Преемотиван је, мислим да некада није знао шта ће са својим емоцијама, па се повуче - објашњавала је у „Постеру" она, чији се тата после краха љубави с њеном мајком, певачицом Весном Змијанац, поново оженио и добио двоје деце.

За разлику од певачица, Јовановић је према Николијиним речима својевремено, „алергичан" на све што има везе са шоубизнисом.

У једном интервјуу, упитана какав она однос има с њим, те у којим се ситуацијама ослања на њега, рекла је:

- У савршеним сам односима и са мајком и са оцем. Тата никада није желео медијски да се експонира и ми ту одлуку поштујемо. Ситуације у којима се ослањам на оца? Па на исте као и на мајку. Ослањам се на то што ме воле и што их волим, то је сва подршка која ми треба од њих. Када сте млађи, када сте дете, мама и тата су вам све на свету и они су били стуб на који сам се ја ослањала кроз живот, али сада имам Рељу и своју децу и одрасла сам и од њих примам и дајем им сву своју љубав - рекла је Николија.

(24СЕДАМ)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas