Oglas
· · Komentari: 0

NEKADA NIJE ZNAO ŠTA JE SA EMOCIJAMA, PA SE POVLAČIO: Nikolija Jovanović o svom ocu Vladi Jovanoviću

Nikolija Jovanović gostujući u jednom podkastu, dotakla svog oca Vlade Jovanovića, nekadašnjeg direktora marketinga PGP RTS-a.

1709716976_156541_nikolija_f.jpg
Foto: ATA images
Oglas

- Gospodin, intelektualac. Šarmantan, kulturan, vaspitan - gotovo kao iz topa je rekla Nikolija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Tu se, pak, nije i zaustavljala.

- Preemotivan je, mislim da nekada nije znao šta će sa svojim emocijama, pa se povuče - objašnjavala je u „Posteru" ona, čiji se tata posle kraha ljubavi s njenom majkom, pevačicom Vesnom Zmijanac, ponovo oženio i dobio dvoje dece.

Za razliku od pevačica, Jovanović je prema Nikolijinim rečima svojevremeno, „alergičan" na sve što ima veze sa šoubiznisom.

U jednom intervjuu, upitana kakav ona odnos ima s njim, te u kojim se situacijama oslanja na njega, rekla je:

- U savršenim sam odnosima i sa majkom i sa ocem. Tata nikada nije želeo medijski da se eksponira i mi tu odluku poštujemo. Situacije u kojima se oslanjam na oca? Pa na iste kao i na majku. Oslanjam se na to što me vole i što ih volim, to je sva podrška koja mi treba od njih. Kada ste mlađi, kada ste dete, mama i tata su vam sve na svetu i oni su bili stub na koji sam se ja oslanjala kroz život, ali sada imam Relju i svoju decu i odrasla sam i od njih primam i dajem im svu svoju ljubav - rekla je Nikolija.

(24SEDAM)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas